Vælg mellem en Philips Avent navnesut og BIBS sutter i høj kvalitet på navnesutten.dk

Navnesutten sælger bl.a. BIBS sutter med navn indgraveret. Læs også med her, hvis du søger en Philips Avent navnesut til dit barn.

En Philips Avent navnesut er nem at genkende

Hos Navnesutten kan du finde et stort udvalg af gode sutter fra de bedste europæiske mærker. Der findes bl.a. Philips Avent navnesutter i sortimentet, som du kan bestille med dit barns navn eller en personlig besked indgraveret i. Virksomheden startede for nogle år siden, da en mor til små børn undrede sig over, hvorfor man ikke kunne købe sutter med indgraveret navn, som kan holde til opvaskemaskinen, uden at navnet slides af. Det besluttede hun sig så for at udvikle. Siden da gik det hurtigt, og virksomheden har vokset sig langt større og mere populær. Deres laserindgravering sikrer, at navnet ikke slides af ved vask i opvaskemaskinen, når du fx køber en Philips Avent navnesut. En Philips Avent navnesut kan være den lille detalje, der gør livet lettere hver eneste dag, og som du kan glæde dig over, hver gang du skal hente dit barn i vuggestuen og du oplever, at barnet har den samme sut i munden, som det havde, da det blev afleveret om morgenen. Det kan nemlig ellers været noget af en sjældenhed, og man forstår jo godt, at personalet i daginstitutionen ikke kan holde styr på, hvilken farve sut de enkelte børn har. Find en praktisk Philips Avent navnesut på www.navnesutten.dk.

BIBS sutter fås i mange former og design

Hos Navnesutten kan du også finde BIBS sutter, som der også indgraveres navne i efter dine ønsker. BIBS sutter findes både i anatomiske modeller, symmetriske modeller samt runde modeller. BIBS stammer fra Hillerød og blev grundlagt i firserne. Deres sutter både designes og fremstilles stadig i Hillerød og indeholder naturligvis ingen skadelige kemiske stoffer. De har mange forskellige slags sutter at vælge imellem til børn på flere alderstrin, og du kan med sikkerhed finde den helt rette sut til dit barn i udvalget. De fleste forældre kender jo til, hvor irriterende det kan være at skulle hente sit barn i vuggestuen og finde ud af, at det ikke længere har den sut, som man afleverede det med. Det er helt umuligt for pædagogerne at finde ud af, hvis ikke der er navn på sutterne, og navnet skal selvfølgelig være indgraveret med laser, så det kan holde til at komme i opvaskemaskinen. Du kan finde mange forskellige modeller i butikken fra BIBS sutter, og der vil helt sikkert være en god model til dit barn. Læs mere om de mange gode navnesutter fra BIBS på navnesutten.dk, hvor du også kan finde udstyr og tilbehør til sutter.