Trænger I til en selvforkælelsesdag derhjemme? – Så læs med her

Har dagene været lidt hårde at komme igennem i jeres lille familie? Måske trænger din kæreste og dig til en selvforkælelsesdag? Uanset grunden skal der altid være plads til en selvforkælelsesdag, hvor man kan koble helt fra hverdagens hektiske øjeblikke – der behøver faktisk ikke engang at være en grund – en selvforkælelsesdag er altid rar.

Et komfortabelt møbel

I kan starte jeres dag ud med et dejligt bad og bruge nogle lækre produkter. Når I er færdige med badet, er det en idé at sidde og slappe af og måske lytte til noget beroligende musik. Sofaen kunne man sagtens bruge her, men hvis I vil gå all in, er en massagestol perfekt til dette. Med en massagestol får I den ultimative følelse af selvforkælelse, hvor I bliver løsnet op i hele kroppen. I skal bare læne jer tilbage og slappe helt af, mens stolen gør arbejdet.

Hvad med jeres børn?

Selvom I elsker jeres børn, kan en selvforkælelsesdag uden børn være ideelt – men hvad gør man så? I kan selvfølgelig få dem passet hos et familiemedlem eller en ven, som vil tage sig godt af dem. Hvis I har en baby, kunne en slyngevugge med motor være en løsning. Med hængevugger bliver din baby omfavnet, som om den stadig ligger trygt inde i livmoderen. Med en motor vil babyen blive vugget fra side til side og langsomt falde i søvn. Derfor behøver I ikke bekymre jer, mens I fortsætter jeres selvforkælelsesdag.

Sluk telefonen

Det er selvfølgelig også vigtigt, at I kobler helt fra omverdenen og ikke bliver forstyrret. Selvforkælelsesdagen går også ud på at have lidt kvalitetstid med hinanden, og derfor fungerer det ikke, hvis I hele tiden bliver forstyrret med notifikationer eller med mails fra arbejdet. Så sluk telefonen og nyd hinandens selskab.