Tips til indretning af hjemmet

Der er mange ting at forholde sig til, når man skal indrette sit hjem. Det gælder både, hvis der er tale om et helt hus, eller blot et eller to rum. Mange vil gerne indrette deres hjem, så det afspejler deres personlighed. Men hvordan finder man de helt rigtige møbler og vælger de flotteste farver? Hvordan sørger man for, at resultatet både bliver flot og praktisk? Her kommer en række tips til dig, der står og skal indrette dit hjem.

Det er først og fremmest en god idé at finde ud af, hvilket udtryk du gerne vil have i dit hjem. Er du til rene linjer og naturligt lysindfald, eller er du mere til tunge træmøbler og mange nipsting? Du skal også overveje, hvordan du bedst udnytter de pågældende rum. Det er både relevant i forhold til indretningen, men også når det gælder eventuelle vinduers placering, og muligheden for at udnytte det naturlige lys.

Indretning er en proces

Et godt tip til indretning er, at man ikke fylder alle ledige pladser med ting fra starten. Indretning er en proces, og man får ofte nye ideer i takt med at projektet skrider frem. Det er en god idé at lave en tegning, der viser rummet fra oven. Herefter kan du udfylde tegningen med ideer til møbler, tæpper, lamper osv. Det er en god idé at danne sig et overblik, inden man går i gang med selve indretningen. Det gør det desuden nemt at afveje sine muligheder inden man begynder at købe møbler osv.

Design inspireret af italiensk håndværk

Er du til stilrent design og rene linjer, så er italienske Poliform måske noget for dig. Virksomheden startede som en mindre håndværkerbutik, og drives i dag af grundlæggerfamiliens 3. generation. Hos KUBIK Indretning, der er dansk Poliform forhandler, finder du et bredt udvalg af møbler til både køkken og stue.