Spis dig sundere

Vi ved alle at vitaminer er vigtige for at kroppen fungerer optimalt. Man kan opnå mange af de nødvendige vitaminer gennem sin kost, og det er derfor vigtigt at man spiser sundt og varieret. Især frugt og grønt er spækket med vitaminer og mineraler som er gode for kroppen, men også kød og fisk indeholder forskellige vitaminer og mineraler. Det gør altså, at du gennem din kost kan vedligeholde og hjælpe med at holde din egen krop sund og velfungerende. Især D vitamin kan du opnå gennem fed fisk og mælkeprodukter, men du kan også få det ved at opholde dig ude i solen. Så ikke nok med at du kan spise dig til vitaminer, så kan du også få det ved at opholde dig udenfor.

Find et passende kosttilskud

Til trods for at du spiser sundt og varieret, er der stadig mange der alligevel lider af vitaminmangel, især lider mange af D vitamin mangel. Det findes der heldigvis en masse løsninger på. Blandt andet kan du finde flere forskellige kosttilskud mod D vitamin mangel, for at få nok D vitamin til kroppen. Både voksne og børn kan lide af D vitamin mangel og derfor findes der et hav af kosttilskud til både børn og voksne. Her er der også taget højde for, hvis det er dit barn der lider af vitaminmangel, da der kan fås specielle vitaminpiller som er nemme og lækre at spise for børnene.

Symptomer på D vitamin mangel

Der er forskellige symptomer du kan have på D vitamin mangel, og det kan være forskelligt fra person til person. Symptomerne minder ofte om mange andre ting, og derfor er der mange der ikke opdager, at det er manglende D vitamin de lider af. Nogle symptomer som mange oplever er træthed, ondt i musklerne og generelt at kroppen føles til at være ude af balance.