Skal dit barn ud at rasle? – Så kig med her

Halloween er lige rundt om hjørnet og det betyder, at mange børn skal ud at rasle og sige ”slik eller ballade”. Halloween er efterhånden blevet en populær højtid, her i Danmark. Det kan blandet andet ses i butikkernes store udvalg af uhyggeligt pynt, samt kostumer. Man kan hurtigt blive grebet af den uhyggelige stemning og det er der, ikke noget at sige til. Så skal dit barn ud at rasle i år? Men mangler I inspiration til et halloween kostume? Så er I heldigvis havnet det rette sted.

Kostumer i massevis

Som sagt er Halloween for alvor blevet en populær højtid i Danmark, hvilket også betyder, at man kan få halloween kostumer i massevis. Når man skal ud at rasle, er det vigtigt at være klædt ud. Der er et hav af muligheder for skræmmende kostumer, der passer til den uhyggelige stemning. Dit barn kunne for eksempel være et spøgelse, et skelet, manden med leen, en heks eller en zombie. Muligheder er nærmest uendelige, for at få naboerne til ryste af skræk, når døren åbnes og der råbes ”slik eller ballade”. I kan købe uhyggelige kostumer både online og i fysiske butikker. De kan som regel fås i legetøjsbutikker eller andre butikker, der sælger udklædning. Uhyggelige kostumer kan ikke kun fås til børn, men også til andre barnlige sjæle.

Behøves ikke at være uhyggeligt

Hvis dit barn ikke er så meget til alt det uhyggelige, kan man sagtens bruge et andet kostume, som halloween kostume. Dit barn kunne eventuelt være en prinsesse, en superhelt, et dyr eller noget helt fjerde. Det er sådan set helt op til dig og dit barn. Det vigtigste er bare, at barnet får et kostume, som de føler sig tilpas i. For selvom Halloween skal være uhyggeligt, skal man også huske at have det sjovt.