Skab sjov underholdning med kollegær fra andre kontinenter

Hvis man arbejder i en større virksomhed, der har flere kontorer rundt om i Danmark, som man arbejder sammen med, kan det godt være svært at få en ordentlig relation op at køre, da man ikke fysisk er i kontakt. Godt kollegaskab og socialitet er ofte vejen frem til bedre motivation og resultater for virksomheden. Derfor kan det ofte betale sig at lave teambuilding, men hvis man bor langt væk fra hinanden, er det muligt med online teambuilding. Her kan man lave aktiviteter sammen online.

Løs gåder og udfordringer sammen som et team

Selvom man bor langt væk fra hinanden og ingen fysisk kontakt har, kan det stadig være en god idé, at man har en god kemi og fungerer godt sammen. Med teambuilding online kan man spille online escape games, hvor man sidder bag sin computer, men via zoom eller teams styrer og guider du og dine kollegaer skuespilleren, som er i rummet. Her kan I opleve udfordringer, som i sammen skal løse. Det kan være en god idé at opleve udfordringer og støde på eventuelle konfrontationer, så man har fået et udgangspunkt i, hvordan det kan løses. Det er noget, som man sammen kan tage med videre på arbejdspladsen, og det kan være med til at styrke jeres kollegaskab, som i sidste ende også vil gavne virksomheden.

Alle kan være med

Flere store virksomheder har medarbejdere rundt omkring i verden, men derfor er teambuilding stadig en god idé, så man sammen kan skabe fællesskaber, selvom man bor på hver sit kontinent. Derfor er det en stor fordel med teambuilding online. Hvis der er nogle medarbejdere, som ikke kan dansk, er det også muligt at løse opgaverne på engelsk, herved kan alle være med. Det er en oplagt mulighed for at komme i dialog med dine medarbejdere udenfor arbejdspladsen.