Savner I en billig ferieform som alternativ til solferien?

Hvert år i både påske- og sommerferieperioden rejser tusindvis af danskere ud af landet for at opleve charterferie og luksuriøse forhold i sydens sol. Det kan dog være en udskrivning af større størrelsesorden end tiltænkt for nogle familier, men det behøver ikke forhindre nogen i at holde ferie hjemmefra alligevel.

Tag på camping med hele flokken

Mange mennesker kan komme til at tage det som en selvfølge, at en ferie i sommermånederne foregår i udlandet, fordi det er der, varmen befinder sig. Det er dog slet ikke nødvendigt at køre over grænsen for at holde en maks. fed ferie med hele familien. I kan for eksempel afprøve camping i stedet – hvis ikke for at spare penge, så for at opleve en alternativ ferie. Ny eller brugt campingvogn til campingferien kan købes flere steder. I kan enten kigge i de fysiske butikker eller undersøge hos internetforhandlerne, hvad der falder I jeres interesse pris- og modelmæssigt.

Er I vanedyr eller eventyrere?

Campingvogn er en yderst populær måde at campere på. Er det for jeres familie, i hvert fald mens børnene er små, kan I enten blive fastliggere på en bestemt campingplads, som I finder særligt bekvemmelig for jer, eller I kan veksle mellem diverse campingpladser i landet. Nogle nyder at komme tilbage til samme campingnaboer og faciliteter samt natur omkring campingpladsen, men mange sætter pris på den uforudsigelighed, der kan være ved at variere campingoplevelsen fra gang til gang. Det kommer an på hver enkelt familie.

For de mere naturlystne

Det er forskelligt, hvorvidt mennesker præfererer at campere i telt eller campingvogn. I campingvognen har man forhold, der virker mere hjemlige pga. møbler og køkken. I et telt er der derimod bedre mulighed for at føle sig på overlevelsestur og tættere på naturen. Det kræver måske mere isolerende soveposer, men oplevelsen er en ganske anden.