Sådan planlægger du en hyggelig familiesammenkomst

Det seneste år har ikke været oplagt til at indbyde nær og fjern til en familiesammenkomst. Men i kølvandet på corona kan det måske være ved at være tid til at samle hele den pukkelryggede eller fætrene og kusinerne til en festlig anledning eller bare fordi? Så kan du måske godt bruge nogle gode tips, når du skal planlægge sammenkomsten og skabe nogle gode minder sammen med din familie. Dem kan du finde herunder.

Lav nogle sjove aktiviteter sammen

Styrk fællesskabet. Uanset om det er en omgang kongespil, brætspil i alle mulige varianter eller en quiz om alle familiens medlemmer, er der ikke noget, der sparker gang i hyggen som nogle aktiviteter, I kan samles om, og som kan give anledning til nogle gode grin undervejs.

Planlæg aktiviteter, som styrker sammenholdet familien imellem. Det kan fx være stafet, sækkevæddeløb og meget andet. kan fx også gå all-in og booke et event med teambuilding.

Er I eller en del af jer kreative, kan det måske være en sjov idé at sammensætte en familiesang eller måske et teaterstykke.

Der er rig mulighed for at engagere både unge som gamle i forskellige aktiviteter. Det er op til jer, hvad dagen skal stå på, så I får den bedst mulige fest.

Tag et familiebillede

Med smartphones i lommen har nærmest alle et kamera lige ved hånden. Tag nogle stemningsbilleder undervejs, så dagens festligheder kan dokumenteres. Læg det op i familiens Facebookgruppe eller på anden vis dele det med alle deltagerne.

I kan også samle hele familien og tage et fint familiebillede med alle generationerne, I alle sammen kan se tilbage på i årevis. Lej eksempelvis en fotograf, der lige kan fange det helt rigtige øjeblik eller lys, så I får de bedste billeder af dagen.

Tip: At få fotografier fra dagen kan være en perfekt gaveidé til fx guldbrudeparret eller dine forældre.