Sådan gør I klar til, at hunden flytter ind

Hunden er menneskets bedste ven, og derfor er der også mange familier, der vælger at få en hund. Hunden kan være en god måde at samle familien på, og med en hund bliver I også nødt til at tage den på ture – så kan familien måske få lidt mere motion end før, hvis det har været et problem for jer. Der kan være mange fordele ved at have en hund, men det kræver også noget af jer.

En hvalp er ikke opdraget – jeres ting kan gå i stykker!

Hvis den hund der flytter ind i boligen, stadig er hvalp, bliver det jeres opgave at opdrage den helt fra bunden af. Det betyder også, at hvalpen endnu ikke har nogen ide om, hvad den må og ikke må – og det kan komme til at gå udover jeres bolig. For det første skal I måske nok have de skrøbelige ting af vejen for hunden. Vaser, glaslamper og lignende der står i hundens bane, vil højst sandsynligt ikke klare det. Derudover kan hunden også finde på at tisse forskellige steder i huset – og det skal jo f.eks. helst ikke være op ad elektronik.

Få købt alt det nødvendige udstyr til hunden

Ligesom du har brug for nogle ting for at overleve og for at trives i hverdagen, har hunden det på samme måde. For det første har hunden også brug for mad, og det er vigtigt, at hunden får den rigtige næring – men dette kan dyrlægen som regel hjælpe dig godt på vej med.

Derudover er hunde også tit aktive dyr, der godt kan lide at lege – og der findes heldigvis et væld af hundelegetøj på markedet. Det betyder også, at du har et godt udvalg, hvis du f.eks. godt kunne tænke dig at fravælge legetøjet, der larmer – find hundelegetøj her!