Sådan skaber du en sjov tur til frisøren for dit barn

Det kan være svært at få dit barn til at se frem til en tur i frisørsalonen. Derfor er det vigtigt som forælder at gøre alt, hvad du kan for at gøre oplevelsen sjov for dem. Det kan du gøre ved at tage nogle små forholdsregler inden turen, så barnet føler sig tryg og godt tilpas, eller du kan vælge at tage til Søndergades Frisør, som gør en tur til frisøren lidt sjovere for dit barn:

  • Tegnefilm: Dit barn kan sidde og se tegnefilm under klipningen, så dit barn er beskæftiget, mens frisøren arbejder.
  • Belønning: Belønningssystemer fungerer godt på børn, og derfor tilbyder Søndergade Frisør en slikkepind efter klipningen.

Sådan skaber du en sjov tur til frisøren for dit barn

Det kan være en udfordring at få et barn til at sidde stille hos frisøren, men der er heldigvis mange måder, hvorpå du kan gøre det sjovt for dem. For det første, så er det vigtigt at finde en frisør, som dit barn synes om og har tillid til. Dette vil gøre det lettere for dem at slappe af og nyde oplevelsen. Yderligere kan du overveje at tage noget legetøj med eller lade dit barn vælge et par stykker legetøj, de gerne vil have med. Du kan også overveje at tage en god bog med, som i begge to kan læse sammen imens, eller måske endda en film på iPad’en? Endelig er det altid godt at belønne børnene efterfølgende for deres flotte opførsel, enten i form af et kram eller måske lidt slik fra kiosken?

Gode tips til at få dit barn til at sidde stille og roligt hos frisøren

  1. Forklar barnet omhyggeligt, hvad der skal ske og hvorfor. Dette vil give barnet tryghed og tillid til situationen.
  2. Tag gerne lidt legetøj med, som dit barn kan lege med, mens de sidder i stolen.
  3. Lav eventuelt en aftale med frisøren om, at de stopper op, lige inden de kommer til det sidste stykke af klipningen. På den måde har du tid til at tale med dit barn og forklare dem, hvad der skal ske videre i processen.
  4. Giv gerne ros undervejs; selvom det kan virke banalt, så er det meget vigtigt for et barns selvværd.

Dit barn kan både se tegnefilm under klipningen og få en slikkepind bagefter

Hos Søndergade Frisør bliver dit barn tilbudt at se tegnefilm under klipningen, så dit barn er travlt beskæftiget med noget andet. Derudover får dit barn også en slikkepind som belønning bagefter – for at have siddet stille mens frisøren arbejdede.