Pris på hulmursisolering

Hvad er en hulmursisolering?

En hulmur er en hul mur. Det vil sige, at du har en ydermur og en indre mur, og der er så hult (ingen isolering) i mellem de 2 mure. Huse bygget i 1970 og før, har næsten med sikkerhed, ikke opført med hulmursisolering.

Nu sidder du måske, vel vidende om, at din hus er fra før 1970, eller blot ikke har nogen hulmursisolering, og tænker, det er en umulig opgave på nuværende tidspunkt. Men her kan du godt tro om igen, for selvom huet er opført, så er det faktisk muligt, at få lavet en hulmursisolering, uden at skulle rive hele huset ned!

Men inden du sætter gang i alt muligt, så bør du lige lave en beregning af hulmursisolering i netop din bolig, hvilket vi kommer nærmere ind på nedenfor.

Hulmursisolering pris

Du vil netop kunne finde et overskuelig, og nem beregner på siden. Det eneste du skal gøre er, at indtaste:

  • Hvor stor dit hus er i m2
  • Hvilken isolering du har på nuværende tidspunkt
  • Hvad du varmer din bolig op med

Når det er indtastet, så trykker du på beregn pris, og så vil du herefter modtage en estimeret pris, og en mulig besparelse. Dertil kan du se, hvad det vil koste dig, og om det overhovedet kan betale sig for dig, ud fra besparelse, og prisen.

Hvorfor skal man isolere?

I Danmark er der regler for isolering, og det er, for at vi kan blive mere grønne og miljøbevidste. Når man isolerer, betyder det også, at man spare penge på den lange bane. Det kan virke tosset, at betale 15.000 kr for at lave en hulmursisolering i sit hus, men faktisk så er investeringen betalt sig hjem efter blot 1-3 år. Herefter er det penge du sparer direkte i lommen!

Når man isolerer sit hus, så er det for at sikre sig, at huset kan holde bedst muligt på varmen, når det er koldt. Og holde varmen ude, når det er varmt udenfor. Når et hus ikke er isoleret, så vil huset blive hurtigere koldt om vinteren, og så vil man automatisk skrue op for varmen, som ikke vil være nødvendigt, hvis ens bolig var isoleret. Derudover så forbedres indeklimaet i boligen. Værdien i huset stiger, da ens bolig vurderes ud fra et energimærke. Jo bedre mærke, jo mere er huset værd. Der er mange fordele ved isolering, og hvis du er i tvivl, om dit hus er isoleret, så bør du få en certificeret tømrer til at gå dit hus igennem for isolering.