Plej din hund med plejeprodukter til hunde og hundegodbidder fra Dyrlægens Gård

Familiens hund bringer helt sikkert masser af glæde til store såvel som til små familiemedlemmer. Det er vigtigt at tænke på hundens helbred, så I har jeres firbenede familiemedlem i mange år frem. Hos Dyrlægens Gård har de alt, I skal bruge, til hunden. Det gælder bl.a. plejeprodukter til hunde og hundegodbidder.

Tag dig af hunden med EffiClean og andre plejeprodukter til hunde

Plejeprodukter til hunde kommer i mange forskellige afskygninger. Det kan være alt fra ørerens til en flåttang. Dyrlægens Gård tænker meget på dyrenes helbred og sørger derfor også for at have den bedste pleje til hunden. Nogle hunde har svært ved at slide deres egne negle, og det kan være nødvendigt med en negletang. Her skal I dog være sikre på ikke at klippe for meget af. Plejeprodukter til hunde inkluderer også EffiClean Gel sårrens, der kan være godt til små sår. Det svier hverken ved hud, øjne eller svælg. Plejeprodukter til hunde kan også være noget mere hyggeligt, som blandt andet FURminator, der gør det let at redde hundens hår. Hvis I vænner jeres hund til at blive redt, kan det blive rigtig hyggeligt at gøre et par gange i ugen. Dette plejeprodukt til hunde kan nedsætte fældningen væsentligt. Dyrlaegensgaard.dk har helt sikkert plejeprodukter til hunde, I har brug for.

Find gode hypoallergy godbidder på www.dyrlaegensgaard.dk

Hunde skal selvfølgelig også forkæles eller motiveres til at lære. Dyrlægens Gård har derfor også et udvalg af hundegodbidder i høj kvalitet. Blandt andet finder I Specific CT hundegodbidder, der er hypoallergy godbidder, der netop er godt for hundens helbred, hvis der er allergier overfor mad. Godbidder er selvfølgelig en rigtig god måde at forkæle hunden på. Det giver dem desuden noget at arbejde hen imod, når I træner nye tricks. Der er også godbidder fra både Hill og Royal Canin. De forskellige godbidder til hunde er lavet med tanke på hundens helbred og har derfor ingen skadelige stoffer. Det er vigtigt, at du er opmærksom på at hundegodbidder max må udgøre ca. 10 % af hundens daglige indtag. Det betyder, at du skal trække lidt af hundens primære foder fra, hvis du giver hunden godbidder til blandt andet træning. Nogle af de hundegodbidder, de har hos dyrlaegensgaard.dk, understøtter også vægttab.

Dyrlægens Gård har alt, familiehunden skal bruge. Det er både sund kost, plejeprodukter til hunde, og hundegodbidder blandt meget andet nødvendigt. Mangler I noget til jeres firbenede ven, så er det helt sikkert det rette sted at besøge. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til dem.