Opvarm boligen på en smart facon

Varmen er medvirkende til at gøre boligen velkommende og hjemlig. Men opvarmning kan hurtig blive dyrt, hvis man ikke gør det på den ordentlige måde. Herunder vil vi komme med nogle gode råd hvorledes du kan spare på varmeregningen.

Investere i et gasfyr
En gasfyr er en smart opvarmningsform til både opvarmning af boligen og dens brugsvand. Inden du kaster dig ud i et køb, så kan det anbefales af finde et fyr, som passer til husstandens forbrug. Kig ligeledes også gerne på energimærkning, hvor det bedste er A. Dette betyder at det ikke bruger al for meget energi, som både er godt for miljøet og pengepungen. Få tilbud på gasfyr her. Søger du en til at installere gasfyret for dig, eller andre håndværkertilbud så klik ind på bygga.dk og find nogle gode tilbud.

Gode råd til at spare på varmen
Generelt så findes der nogle almene råd, som kan spare dig en masse penge på varmeregningen. Læs med herunder og bliv klogere – måske falder du over nogle råd, som du kan bruge.

  • Stil ikke møblerne helt op ad radiatorerne, så varmen ikke kan trænge helt igennem.
  • Husk at skru ned for varmen, hvis du er væk flere dage i træk. Men husk ikke at slukke helt for varmen, da der så kan opstå skimmel på væggene.
  • Sørg for at dine vinduer og døre ikke er utætte. Hvis der siver en konstant luft ind, så kræver det ekstra meget opvarmning, som i sidste ende vil skabe en meget højere varmeregning.

Husk at aflæse varmemåleren jævnligt, så du kan holde øje med dit forbrug. Hvis det pludselig bliver tårnhøjt, så er der formentlig nogle ting, som du skal ændre på i hjemmet. Aflæs det fx én gang hver anden uge, så du hurtigt vil opdage, hvis dit varmeforbrug pludselig stiger markant.