Oplev en familiehund i god balance

Der er mange familier, der ikke kan forestille sig en hverdag uden deres bedste ven – hunden. Denne giver nemlig så meget glæde og så meget kærlighed, og derfor er den flere steder en lige så stor del af familien som ethvert andet medlem. Hunden sørger for, at man aldrig føler sig alene og altid er tryg, den sørger for omsorg og kærlighed, og den giver anledning til masser af gode gåture og ro til sindet.

I en familie med især små børn er det dog vigtigt med en familiehund i god balance. Den skal således være velopdraget – og det kræver træning.

Derfor bør du træne hunden på en Hundeskole

Og uanset om I netop har modtaget jeres lille, nye medlem i form af en hvalp, eller I har en hund med nogle år på bagen, så kan det være givende for jer med ekstra opdragelse. For det er faktisk muligt at lære en gammel hund nogle nye tricks. Det er noget, som I kan opleve med hundetræning på en professionel hundeskole som for eksempel Jeanettes Hundeskole.

Lyder det spændende? Så læs mere på jeanetteshundeskole.dk. Her vil du blive en del af et grundigt forløb, der sørger for, at du får dine ønsker for det perfekte hundeliv opfyldt med fokus på både jeres familieliv, men selvfølgelig også hundens ve og vel.

Det er vigtigt med en kærlig og professionel tilgang

Hos Jeanettes Hundeskole finder du kærlig og professionel hundetræning, hvad end for en hund du har. Fokus er på det, du kan gøre for at få den bedste kontakt med din hund. Og derfor er det vigtigt med et godt samarbejde.

Det kan opstå med et kendskab til hundens sprog – altså de dæmpende signaler. Det vil nemlig skåne dig for en masse uheldige situationer i din hverdag. Eller det kan være gennem basale træningsmetoder med blandt andet verbal kommunikation. For hvem ønsker ikke en hund, der kan adlyde en masse kommandoer og efterfølgende lade sig forkæle af de lækreste godbidder?

Tag bare børnene med

Skal din hund tilpasses et familieliv, kan det for dig også være en fordel at tage børnene med under hundetræningen. Ikke nok med at børnene lærer rigtig meget om hundetræning blot ved at se med på sidelinjen, hvorfor de også vil kunne hjælpe til i det daglige, så får hunden også en anden forståelse for, hvordan denne skal agere omkring dem.