Børn

Oplevelser i Aabenraa

Aabenraa er en by, der byder på en masse forskellige oplevelser for dem, der elsker at være aktive og underholdt. SportsCentrum er et besøg værd, hvis du vil prøve en række forskellige aktiviteter, lige fra bowling til laserspil. Du kan også tage til Paintball Deluxe, hvis du er på udkig efter en intens paintball-oplevelse. Sidst, men ikke mindst, er High Park Sønderjylland fantastisk for dem, der ønsker en unik skovoplevelse, det foregår nemlig i toppen af træerne. Læs mere om de mange oplevelser du kan opleve i Aabenraa. Byen tilbyder en masse aktivitet som du kan sagtens vil kunne bruge en weekend på at opleve.

Aabenraa byder på en masse gode oplevelser

Aabenraa er en by i Danmark med et indbyggertal på ca. 25.000 mennesker. Byen ligger i den sydligste del af den jyske halvø og er tæt på den tyske grænse. Aabenraa er kendt for sit kunstmuseum, Brundlund Slot, som har en samling af kunst fra sønderjyske kunstnere. Byen er også hjemsted for Frøslevlejren, en tidligere krigsfangelejr, der blev brugt under Anden Verdenskrig. I dag er lejren et museum, og den giver besøgende et interessant indblik i den danske historie. Aabenraa Museum er også et besøg værd, og det har en af de største samlinger af skibsportrætter i.

Tag en weekendtur til en skønne by Aabenraa

Aabenraa er et fantastisk sted at opleve den danske natur. Hvis du kan lide at cykle, er Flensborg Fjordrute en naturskøn rute, der går gennem flere større byer, herunder Aabenraa. Der er også den smukke og kystnære Østersørute, som kombinerer nogle af de bedste oplevelser i Syddanmark. Ca. 140 km af den 820 km lange Østersørute går gennem Sønderjylland, herunder Aabenraa. Byen byder på en masse sjov og oplevelser for hele familien lige meget alder. Tag en tur til Aabenraa en weekend og få en masse gode oplevelser som du vil huske i langtid.