Børn

Flytte til Herlev

Hvis du elsker fart og konkurrence, er Power Racing et besøg værd. Dette er Danmarks eneste elektriske gokartcenter. Deres indendørs bane er topmoderne med en professionelt anlagt bane og er belagt med ægte asfalt, så det er som at køre på en rigtig racerbane. Banen er ca. 300 meter lang og byder på hurtige og udfordrende sving, og der kan være op til 12 gokarts på banen ad gangen. Ridning i Herlev er også en mulighed, det er ligegyldigt, om du er lille eller stor, hvis du vil ride på heste – de får deres ryttere til at føle sig ligeværdige. Erfarne guider på Horsepoint i Herlev viser vejen for tilgængelig ridning i velholdte stalde tæt på naturen.

Flyt til Herlev og få en masse sjov og ballade for hele familien

Danmarks største legeområde ligger i Herlev. Det hedder Leos Legeland og har mere end 60 forskellige attraktioner. Hos Leos kan du finde rutsjebaner, trampoliner, klatrebaner, sjove forlystelser for børn og meget mere. Der er også tre caféer inde på legepladsen, hvor du kan bestille drikkevarer og snacks, mens børnene hygger sig. Besøg Herlev og se de mange muligheder for dig og din familie for at få en super god weekend med en masse sjov og aktiviteter som du kan få stor glæde af.

Flyt til Herlev hvor humøret kommer helt i top

Hvis du er på udkig efter lidt ro i byen, er Herlev det perfekte sted at tage hen. Ved Bagsværd Sø i Herlev er der en rolig oase, hvor du kan cykle eller bare nyde udsigten til dette naturlandskab . Her ligger også Danmarks ældste bygning, som blev bygget i 1035. Endelig, hvis ridning er din passion, så er Herlev Rideskole et sted, du skal besøge. Her finder du smukke heste, der kan deres kram – de har endda optrådt ved forskellige begivenheder som internationale hesteshows og tv-programmer som Vild med Dans.