Køb dekton bordplade til dit køkken

Er du på udkig efter ny bordplade til dit køkken? Så er dekton bordplader måske noget for dig! Tjek Billigskab.dk’s store sortiment af bordplader ud. Hos BilligSkabe kan du finde et bredt udvalg af bordplader, herunder laminat, massive træbordplader, granit, stål, keramik og dekton bordplader. Dekton bordplader er en yderst slidstærk bordplade, som kan tåle meget høje temperaturer. Det er en bordplade, som ikke blive misfarvet og er produceret udelukkende af mineraler. Det er en meget speciel type bordplade, som er lavet af sammenpressede mineraler, der bliver til et hårdt produkt, der holder i årtier. Bordpladen kan grundet det høje tryk modstå varme, skader og revner samt husholdningsprodukter. Det er en bordplade, der er mere ridsefast end en granit bordplade. Denne type bordplade er derfor meget anvendelig, som køkkenbordplade, men kan også anvendes på badeværelset og til brug i erhvervslivet.

 

Dekton bordplade falmer aldrig og er hårdfør

Hos BilligSkabe kan du finde et bredt udvalg af dekton bordplader i mange farverige designs. Grundet pladens indhold af naturlige materialer vil pladerne kunne have forskellige farver, som ikke falmer med tiden. De er gode til at modstå pletter og kan tåle alt lige fra en kogende gryde til en bakke med isterninger. For det meste produceres bordpladerne i én skæring, som giver et mere elegant og sofistikeret udtryk samt flottere samlinger. Denne type bordplade er let at sammensætte med stort set alle typer køkkener, da den er en tidløs, praktisk klassiker, der aldrig går af mode.

Grundet dektons styrke og resistens over for varme er denne bordplade også meget anvendelig at bruge i et udendørs køkken. Den kan tåle vejret fra alle årstiderne og vil ikke revne eller smuldre med tiden.

 

Dekton bordplade er perfekt til børnefamiliens køkken

Bordpladen er simpel og praktisk og er designet til at kunne modstå en travl hverdag med børn i køkkenet. Spildte madvarer er let at tørre af. Derudover kan du også sætte en kogende gryde fra aftensmaden direkte på bordpladen uden at den tager skade heraf. Det er alle disse kvaliteter, der gør at mange børnefamilier, som færdes ofte i køkkenet, er glade for dekton bordplader i deres køkken.