Køb en Nerf Gun som fødselsdagsgave

Børn kan være rigtig svære at finde gave til. Ofte kan det være lidt nemmere at finde en god fødselsdagsgave til en pige, mens man oftere er på bar bund med drenge. Men det er faktisk rigtig mange gode drengegaver. For eksempel er såkaldte Nerf Guns rigtig populære. Skydevåbene skyder med skum og et hit blandt børn i alderen 6-12 år – også piger!

 

Derfor er nerf guns så sjove

Navnet nerf gun stammer fra legetøjsselskabet, som hedder Nerf. Derfor findes der mange skydevåben til børn, som minder om Nerf Guns, men hvis de ikke direkte hedderNerf Guns, er det efterligninger og altså ikke de originale.

Der findes rigtig mange slags Nerf Guns. Man kan købe alt fra små pistoler til store geværer. De er som sagt skumbaserede, og man købe flere forskellige slags patroner. Af samme grund kan de sagtens bruges indenfor også. Det er klart, at våbene stadig kan skyde hårdt, og det anbefales derfor, at man bruger sikkerhedsbriller. Det kan også være en god idé at gemme det fine porcelæn væk inden, at Nerf kampen går i gang. 

Det, at man skyder med skum, gør, at det nærmest ikke gør ondt at blive ramt. Mange børn planlægger derfor kampe, hvor det gælder om at løbe rundt i hele huset eller haven. Her kan man være på hold, og det er en god gruppe aktivitet. Men man kan som sagt også købe mindre skydevåben, som ikke kræver en stor gruppe for at bruge. Så kan man for eksempel øve sit sigte ved at skyde efter dåser eller andet.

Klik her for at se et stort udvalg af Nerf Guns – og andre Nerf produkter.

 

Andre Nerf produkter

Nerf er som sagt et mærke, der laver skumlegetøj. Selvom deres mest populære produkt er Nerf Guns, har de mange andre gode ting. Det er for eksempel skumbaserede sværd. Her kan man både finde nogle, der skal efterligne lyssværd og almindelige piratsværd. Sværdene passer rigtig godt til mindre børn, som måske ikke har så nemt ved at styre et skydevåben og ramme deres sigte.

Til ens Nerf krige kan man købe en ordentlig maske, som beskytter hovedet – de ser lidt sejere ud end beskyttelsesbriller. Man kan også købe en skydeskive til at skyde efter. Så kan man nemlig øve sig lidt inden, at næste kamp går i gang og overraske alle med hvor meget, man har forbedret sig.