Hvordan skal din selvforkælelsesdag se ud?

Det er ingen hemmelighed, at det kan være en udfordring at være forælder. Det tærer på energien, men børnene giver til gengæld også så store mængder livsglæde tilbage, at det er det hele værd. Indimellem kan der dog godt være behov for at trække sig og fokusere på lidt selvforkælelse. Her er inspiration til dette.

Prøv noget nyt og afslappende

Du behøver ikke have prøvet det før. Du kan sagtens tage til et hammambad uden at være erfaren. Læs mere om, hvilket håndklæde det vil anbefales at benytte til denne slags bad. Det er nemlig vigtigt, at det har de rette funktioner, for eksempel at det er hurtigttørrende og vandsugende. Det skal derudover helst være af en relativ størrelse, ligesom det skal være behageligt at have mod kroppen. Et hammambad er en tyrkisk tradition, hvor man skiftevis får scrubs og bader. Det har et mindre fokus på selve dampen end i de spabade, vi kender mest til her i landet. Du har derimod stor koncentration på afslapning under sessionen.

Fart på afslapningen

Selvforkælelse skal ikke nødvendigvis foregå helt nede i tempo. Du kan sagtens elske at prøve forlystelser med partneren eller veninder og derfor vælge, at din selvforkælelsesdag skal foregå i en forlystelsespark i deres selskab. Det er nemlig, uanset hvad der kan give dig nyt overskud, at du bør dedikere tid til det indimellem. Børnene vil garanteret ikke have noget imod at komme på miniferie hos bedsteforældrene. Det vil både de og bedsteforældrene værdsætte, da det er stunder som dem, der skaber minder og relationer mellem dem.

En hjemmedag

Det er ikke forudbestemt, at du overhovedet behøver at lave nogen form for aktivitet på en dag omhandlende selvforkælelse, Det kan være, at det, du egentlig har allerstørst behov for, er en dag i sengen eller på sofaen med en god film og for nedrullede gardiner.