Hvad skal du tænke på ved belysning til erhverv?

Hvordan vælger du den rette belysning til erhverv? Her er der mange ting, du bør tage stilling til, og til at starte med kan du passende se på, om du lyser op for kunders eller ansattes skyld. Lyser du op for dine ansatte, behøver du ikke tænke på fx spotlys, farvegengivelse og dekorativ belysning. Blot skal du ved belysning på bl.a. kontorer tænke på, at lyset ikke er for gulligt, men gerne klart og hvidt.

Sæt fokus på produkter med spotlys

Hvorfor gå op i lysets farve? Fordi det er lettere at koncentrere sig i lys, der ligner dagslys, end det er at holde fokus i gult lys som det, du kender fra glødepærer. Nå, men hvad med alle de ting, som du skal tænke på, hvad angår belysning til erhverv i butikker og restauranter? Spotlys blev nævnt, og målet er selvfølgelig her at rette kunders opmærksomhed mod varer, reklamer og måske kassen.

Skaf belysning med høj farvegengivelse

Hvad så med det med farvegengivelse? Den rette belysning sørger for at få det bedste frem i et produkts farver. Og når et produkt har attraktive farver, virker produktet også mere attraktivt, og kunder vil derfor være mere tilbøjelige til at købe det. Hvordan skaffer du belysning med den rette, høje farvegengivelse til netop din butik? Hiv fat i et firma specialiseret inden for belysning til erhverv.

Skab den rette stemning med belysningen

Har du en restaurant, café eller bar, kan det være, du har behov for dekorativ belysning til at sætte en bestemt stemning. Fx vil barer ofte være sparsomt belyst og have mange mørke kroge, men dog have lamper hist og her, der via såvel deres udformning som farven på deres lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning. Vil du vide, hvad der nu er rette lysløsning til dit firma? Så hør professionelle.