Hold møde i højteknologiske mødelokaler

Står du og har en virksomhed, hvor du skal holde et mindre eller større møde eller endda en konference, har du måske brug for mødelokaler ude i byen. Det er langtfra alle virksomheder, der har store mødelokaler til mange deltagere og måske har I heller ikke de teknologiske midler til det, og derfor kan det betale sig at booke nogle mødelokaler i Aarhus. Hvad I får ud af dette som virksomhed, kan I se nærmere på i denne artikel, så I kan blive informeret om valget af eksterne mødelokaler.

Al teknik tilgængeligt

Har I et møde med mange deltagere eller en konference, er der sikkert brug for, at I kan bruge alskens teknik såsom mikrofon til oplægsholderen, projektor, video eller storskærm og her kan I være sikre på, at alle disse tekniske ting er til stede i mødelokalet. Driller teknikken vil der stå personale klar til at hjælpe, så I aldrig er overladt til jer selv. Det giver tryghed hele vejen igennem at vide, at I vil få al den opbakning og hjælp, som akutte situationer kræver, så I ikke skal stå med håret i postkassen overfor en masse mødedeltagere. Derudover sikrer teknikken, at alle kan høre og se det vigtige i det, der bliver holdt oplæg om.

Brug restauranten til forplejning

Har I et heldagsmøde eller et møde over flere dage, er der mulighed for at I kan bestille mad fra restauranten til jeres gæster samt booke dem ind på hotelværelser til dagen efter. Dermed behøver de ikke at køre hjem samme dag efter en lang og krævende dag og kan møde veludhvilede op næste dag til endnu en dag med heldagsmøde eller konference. Tal gerne med stedet om, hvilke behov I har for forplejning og overnatning og der vil blive skræddersyet et forløb til jer.

Hotelværelserne er hyggelige og fuldt udstyrede med badeværelse, lille køkken og seng samt en skrivebordsplads samt TV og Wi-Fi. I har dermed alle fornødenheder og gæsterne vil føle, at det næsten er som derhjemme, bortset fra, at de her ikke selv skal vaske op og lave mad eller rede sengene.

Nyd aftenen sammen i hyggelige omgivelser

Når mødet er slut, er der hyggelige omgivelser omkring og i hotellet, som gæsterne kan benytte sig af og have mere uformelt samvær i. Det kan også være en stor del af oplevelsen, som gør, at alle mødedeltagere vil føle sig beriget og oplyst af opholdet.