Hold årets første og bedste havefest!

Den frostkolde og grå tid er snart ovre, og vi kan igen trække de støvede havemøbler ud i haven igen, folde hængekøjen ud og hænge den om træerne i haven, hvis skud er begyndt at forme sig som grønne hårde knopper af håb. Foråret er på vej!

Der er ingen bedre måde at fejre det nye års indtruffen end med en havefest af højeste kaliber. Læs med her, hvor du får tips til at lave den bedste havefest i år!

Pynt flot op

En vaskeægte havefest skal kunne mærkes helt ude fra vejen af! Ingen skal være i tvivl om, hvilket hus der fejrer forårets opstandelse, og derfor skal der ikke spares på pynt i haven. Alt fra terrassefliser til træer skal pyntes. Trænger haven til en kærlig hånd inden fest? Måske har fliserne brug for en udskiftning? terrassefliser kan købes her, så I kan blive helt klar til at holde fest.

Hænge flag- og lyskæder op i træerne, så de også fungerer som en hyggelig lyskilde, når mørket faldet på om aftenen. Dæk op med sjove trætallerkner eller brug terracottapotter til at opbevare bestik i i stedet for blomster. Hold drinks kolde ved at fylde en trillebør med is, og hav bambussugerørene klar til gæsterne!

Hvad skal vi spise?

Skriv menukortet på terrassefliserne med kridt, så alle ved, hvad de kan glæde sig til at sætte tænderne i. Vælg sæsonrettet mad. Find de grøntsager frem, der er i sæson og pynt retterne med spiselige blomster.

Du kan også lade kridtet ligge fremme, så dine gæster kan benytte terrassefliserne som en gæstebog til festen. Læg også små sedler og snor hen til et træ – et vaskeægte ønsketræ, hvor dine gæster kan hænge et ønske op, som du kan lade hænge og læse i ny og næ, når du er ude i haven og nyde foråret.

God fest!