Hav noget at se tilbage på: Saml minder fra barnets opvækst

Som forælder vil du opleve, at dit barns opvækst går rigtig stærkt. Det er især tilfældet i de tidlige år, hvor barnet vokser og udvikler sig hurtigt. For at det hele ikke skal gå i glemmebogen, er det vigtigt at samle på minder, så du senere kan se tilbage på de tidligere år.

Ønsker du at gøre dette, er der mange måder at gøre det på. Derfor handler det om at finde en løsning, der fungerer for dig. Føler du, at du er helt på bar bund, er du heldigvis landet det rette sted. Herunder finder du nemlig en række forslag til, hvordan det kan gøres.

Bestil en Barnets Bog

Som angivet herover, er der mange måder at gribe det an på, hvis man ønsker at have en måde at samle minder fra sit barns opvækst. En rigtig god idé kan være at købe et Barnets Bog ringbind, der er en særlig bog, der er skabt til netop dette formål.

Med denne bog får du mulighed for at samle minder på en helt ny måde. Blandt andet indeholder bogen særlige sider, hvor du kan notere barnets vægt og højde år for år, ligesom den indeholder sider, der har til formål at indsætte billeder fra hver af barnets fødselsdage.

Tag billeder og gem i skyen

Har du et ønske om at kunne se tilbage på dit barns opvækst, er det vigtigt at have en masse billeder. Det er dog ikke tilstrækkeligt, at du husker at få dem taget. Du er også nødt til at finde et sted, hvor du ved, at de er sikkert opbevaret.

Mange importerer billederne til en computer, hvor de gemmer dem. Dette er dog sjældent tilstrækkeligt, da man kan komme ud for, at computeren går i stykker. Vil du være på den sikre side, skal du sørge for, at alle billeder gemmes i skyen – f.eks. på Google Drive.

Videoer er også en god idé

Mange har fokus på at tage billeder i massevis, når de samler minder til fremtidig brug. Desværre glemmer mange, at videoer giver en helt unik måde at se tilbage på. Derfor bør man bestemt også optage videoer af barnet.

Som det også er tilfældet med billederne, er det vigtigt, at de bliver opbevaret sikkert. Det er ikke sjovt at stå i en situation, hvor man har mistet billeder og videoer, fordi man ikke har passet på. Sørg derfor altid for, at de bliver opbevaret i skyen.