God søvn til hele familien – optimale madrasser til både børn og voksne

Når det kommer til din og resten af familiens nattesøvn, så er komfort og støtte lige så vigtige for både børn og voksne. At finde de rette madrasser, der imødekommer alles individuelle behov, er en investering. Få her forskellige råd, så hele familien kan få en bedre nattesøvn.

Madrasser til dine børn

Børns kroppe vokser og udvikler sig, og derfor er det afgørende at vælge en springmadras, der støtter deres kroppe og giver komfort. Til børn vil det ofte være en fordel at vælge en madras, der er fast, men stadig tilbyder god støtte for deres voksende rygsøjle. Døjer dit barn med allergi? Så kan du overveje allergivenlige materialer, der mindsker støvmider.

Madrasser til jer voksne

Som voksen vil i have individuelle præferencer, når det kommer til madrasser. Nogle foretrækker en fast madras, mens andre foretrækker en mere polstret og blød overflade. I forhold til dit valg madras kan du overvej din søvnstilling, ydermere om du har brug for at tage hensyn til eventuelle sundhedsbehov, såsom ryg- eller ledsmerter, når du vælger en springmadras.

Der fås madrasser, som tilpasser sig din kropsform, så hvis dig og din partner har forskellige præferencer, så det kan være en god idé at overveje madrasser med justerbar fasthed på hver side, så alle får en behagelig nattesøvn. Læs mere om madrasser og se forskellige modeller her.

Tre tips til en bedre nattesøvn

Udover en optimal springmadras findes der andre gode tips.

  1. Ved at opbygge en fast aftenrutine kan du indstille din krop på, at den skal til at finde til ro.

  2. Hold dit soveværelse mørkt, stille og køligt for at skabe de bedste betingelser for søvn.

  3. Forsøg at gå i seng og vågne op på samme tidspunkter hver dag – selv i weekenderne. Din krop har en indre rytme, der regulerer din søvncyklus.