God næring til familiens pelsede ven

Katten har altid levet side om side med mennesket. Selvom de elegante, pelsede dyr er langt fra at være lige så trofaste som hunden, har de alligevel sneget sig kærligt ind i hjemmet. Mange danskere har kat og kan sikkert nikke genkendende til, at kun det bedste er godt nok til deres pelsede ven. For at sikre dit, familiens eller din partners kæledyr den bedste næring findes der topproducenter inden for kattemad. Når katten er mæt og glad, kan husets resterende medlemmer læne sig roligt tilbage.

Katten er et af de mest traditionelle husdyr, og de er selvfølgelig højt elskede af alle, der ejer en. Katte kommer i mange varianter, former og størrelser, men har det til fælles, at de kræver god pleje og næring. Det er ikke, fordi det kræver superkræfter at passe på en kat, men for alles ve og vel er det vigtigt, at katten får godt med næring.

Kattemad kommer på samme vis også i mange kvaliteter og varianter, og du behøver ikke bevæge dig langt for at finde kattemad, der behager husstandens ekstra medlem. Når det kommer til katten, er det kun det bedste, der er godt nok.

Velsmagende kattemad, der gør maven glad

Når maven rumler på husets ekstra medlem, skal kattemaden stå klar. Her er det essentielt, at den næring, du fodrer din kat med, er til smag og behag for den. Så glider maden lettere ned, og du slipper for rester, vægttab og andre ærgerlige medfølger.

Den anerkendte producent WinnerPlus har nogle år på bagen, når det kommer til kattemad. De er eksperter i kattemad og udbyder desuden et bredt udvalg af alt fra tørfoder og vådfoder til katte i alle aldre og racer. Find kattemad på Winner Plus, der garanterer velsmagende kattefoder, som jeres ekstra familiemedlem kan nyde til fulde. Få desuden professionel rådgivning til, hvilken variant der passer til din kat.

Kvalitetsfoder til enhver race og alder

Hvis du er katteejer, er det sikkert ikke nyt for dig, at de pelsede væsner godt kan komme til at te sig. Det kan godt være, at det aldrig helt kan undgås, men hvis katten får velsmagende og næringsrig mad, forbliver du nok trods alt på den gode side.

Der findes et væld af forskellige katteracer, og i den forbindelse varierer det naturligvis også, hvilken kattefoder katten har behov for. WinnerPlus udbyder et bredt udvalg af kattemad af alverdens varianter.

Nogle af de varianter, som de tilbyder, er:

  • Beef & Lamb
  • Beef & Chicken
  • Beef & Liver
  • Salmon Holistic
  • Chicken Holistic

Ved køb over 649 kr. får du fri fragt og en levering på 1-2 hverdage.