Giv din hund det bedste foder – giv den HIKE hundemad

Hunden er ofte menneskets bedste ven, og vi vil gerne give den de bedste ting i livet. Derfor er det også vigtigt at give din hund det bedste foder, så den kan være sund og rask og få alle de vitaminer, den har brug for. Hunde har, på samme måde som mennesker, brug for vitaminer og varieret kost. Læs med her for at finde noget foder, der kan være godt for din hund.

HIKE hundemad

HIKE hundemad er dansk kvalitet, når det er bedst. Det er produceret i Danmark og er uden korn. Det kan bruges til alle hunde. HIKE har 30 års erfaring med at lave det bedste hundemad til din hund. Det er lavet af friske råvarer i Danmark uden kunstige farver, smags- og tilsætningsstoffer. Det er rigt på proteiner og næringsstoffer fra rigtigt kød, og det hjælper din hund med at være frisk og rask.

Hvad er godt hundefoder?

Der findes mange mærker inden for hundefoder! Det kan være overvældende at finde rundt i. Tørfoder er der, hvor hunden får proteiner, vitaminer og mineraler, som den har brug for. Tørfoderet er lavet til hunde, da hunde og mennesker ikke har brug for de samme proteiner. Det er ofte en god regel at kigge efter indholdet af kød og indholdet af korn. Hunde har brug for meget kød, og det skal være rigtigt kød, ikke animalske biprodukter.

Foderet skal gerne være kornfrit. Korn kan nemlig være skadeligt for hunden, og det gavner uanset hvad ikke hunden på nogen måde. Det er bare fyld, men er billigere end kød og grønt. Du kan altid kigge bag på posen for at se, hvad der er i, og det, der er mest af, skal stå øverst. Det skal gerne være en form for kød.

Du finder mange forskellige varianter af foder hos HIKE hundemad, hvorfor det er et godt sted at starte.

Hjælp hunden til at forblive rask og sund

Det er vigtigt, at hunden får noget godt hundefoder, så den kan holde sig sund og rask. Du skal gerne opleve en hund, der er glad og aktiv, og ikke en hund der er doven, syg eller træt. Ved det rigtige hundefoder vil din hund takke dig hver dag ved en logrende hale.

Det koster en del at have hund, og det koster også for det gode hundefoder. Hvis du endnu ikke har hund, er det en overvejelse, du skal gøre dig. Kan du blive ved med at betale for hunden? Det er vigtigt, at du har økonomi til at købe det rigtige hundefoder.