Garn og gratis strikkeopskrifter

Kan du lide håndarbejde, så er det svært at komme uden om garn. Garn kan så meget, og det er så meget forskelligt. Du kan bruge det til uendeligt mange forskellige projekter, og så er der også stor variation i udvalget.

Hvis du strikker eller hækler, skal der garn til. Det kan også bruges til mange nemmere og mindre projekter. Vil du gerne have børnene med til en kreativ eftermiddag, så kan du lære dem fingerstrik. Eller de kan lave et kunstværk med alle dine garnrester.

Garn er ikke bare garn

Prøv at strikke den samme bluse med to forskellige slags garn, og så vil du se, hvor stor forskel, der kan være. Der er nemlig mange forskellige garntyper. Der er mange materialer og tykkelser. Derfor er der mulighed for stor kreativitet.

Noget garn egner sig bedst til bestemte projekter. Strømpegarn er fx det bedste til strømper. Der er også forskellige kvaliteter, så noget vil føles mere blødt og behageligt end andet. I sidste ende er det dog dig selv, der bestemmer. Vil du strikke en trøje i bambusgarn, mohairgarn eller silke? Det er dit valg.

Køb online

Du kan finde garn mange steder. Selv dagligvarebutikker har somme tider noget liggende. Men det kan være smart for dig at finde det online. Her kan du nemlig sidde hjemme i ro og mag med dit mønster i hånden. Så kan du have styr på, at du får bestilt nok. Du kan også nemt bladre igennem alle mulighederne, når du skal beslutte dig for garntypen. Der er desuden meget godt, men billigt garn at finde online.

Når du handler online, er der også nem adgang til hjælp. Du kan stille alle dine spørgsmål, så du ikke ender med at købe noget forkert. Hvis man overhovedet kan tale om ”noget forkert”. Garn har jo så mange anvendelsesformål, så du altid vil kunne finde noget at bruge det til.

Find gratis strikkeopskrifter

Handler du online, er du også tæt på en masse gratis strikkeopskrifter. Du kan altså sidde og bladre nogle opskrifter igennem, indtil du finder noget, du gerne vil strikke. Så kan du straks bestille materialerne til dit nye projekt og gå i gang et par dage senere.

Det er nemt for dig at have det hele samlet. Det er også nemt, når det er online. Du behøver ikke at have en større samling af strikkeopskrifter liggende. Der ligger nemlig et godt udvalg online – og samme sted kan du købe garnet til opskrifterne.