Fyld dit hjem med smukke planter

Lige så vel som det er sundt for indeklimaet, så er det en fryd for øjet at fylde sit hjem med planter. Det skaber ro at bringe naturen med ind i hjemmet, og der findes mange kreative måder, hvorpå du kan give dine planter en smagfuld plads indendørs.

Hyggelig jungle af hængeplanter

En rigtig smart teknik til planter i hjemmet er at købe planteophæng. Denne stilfulde opbevaring af planter er let at have med at gøre, og kan hurtigt få dit hjem til at føles som en oase. Er du fristet til at hænge dine planter op, så find planteophæng her – der findes et stort sortiment af både planteophæng samt stilfulde potter og krukker.

Når man indretter et rum, kan man komme til at sidde fast med nogle tomme hjørner eller kedelige vægge. I stedet for at udfylde dette tomrum med flere møbler eller ting så hæng et par planter op. Dermed undgår et rodet eller sammenklemt værelse, og får i stedet en hyggelig naturkrog, som skaber ro og glæde. Der findes også mange måder at hænge planten op. Der findes krukker med håndtag, hvorpå du kan binde reb fast til at hænge krukken op med, hvilket giver et hyggeligt bohemeudtryk. Du kan også finde smarte planteophæng af metal, som giver et mere industrielt look.

Praktisk og smart

En fordel ved at hænge dine planter op, er at du kan frigøre mere plads på de overflader, hvor de førhen stod. Det er lettere at gøre borde og hylder rent, hvis de ikke er proppet med planter, og den grønne fornemmelse mister du ikke, når planterne hænger frit fra loftet. Derudover trives mange hængeplanter med fri plads til at kunne kravle og vokse sig længere. Du kan på ingen tid få nogle flotte lange planter, så snart de har fået plads til at udvide sig.