Firmafest i Sydhavn med havudsigt – En sand fornøjelse!

Leder du efter det helt ideelle sted til den næste firmafest, så er Sydhavn lige stedet til den lejlighed. Firmafest i sydhavnen er en vigtig, traditionsbunden begivenhed i rigtig mange virksomheder, hvad enten der er tale om en julefrokost, sommerfest, mindre afdelingsarrangementer eller store firmafester for alle ansatte og ægtefæller. Firmafester kan have mange forskellige formål. Oftest handler det dog om at styrke relationerne internt, dét at opleve noget sammen og skabe minder – at få et dejligt minde og sige tak til sine medarbejdere for en god indsats, giver alle et smil på læben.

Hold firmafest lige ud til vandet i Københavns mest eftertragtede område, der byder på et karré-lignende-miljø, der trækker tråde til Amsterdam og Venedig. Her finder du de perfekte rammer til en sjov firmafest, der emmer af luksus, charme og hygge. 

Sydhavn er bygget op omkring havneindustrien i den sydlige del af Københavns havneløb og bliver derfor en autentisk bydel indbegrebet charme tæt på vand. De smukke omgivelser er helt igennem fuldendte og kan favne jeres næste firmafest på fineste og bedste vis. 

Når kontorfolket har brug for D-vitamin, og IT-folkene har brug for solskin, er der intet bedre end en firmafest nær det skønne, rolige vand. Med vores naturligt oplyste lokaler, højt til loftet og store panoramavinduer vil vores lokaler være helt ideelle til jeres næste firmafest. 

Gode og ikke mindst sjove firmafester – eller firmaarrangementer – kræver den rette beliggenhed og de korrekte rammer. Og derfor er Sydhavn det rette valg for jeres kommende firmafest!

Tre tips til at holde den perfekte firmafest

  1. Find ud af hvad agendaen skal være. Der kan være mange agendaer for sådan en firmafest, men sørg for at have den defineret på forhånd for at opnå den helt perfekte firmafest.
  2. Find fælles værdier og interesser. Det kan være fristende at vælge noget, man selv synes, er sjovt, men tænk i stedet på gruppen som en helhed – find noget alle kan være med på, og som de fleste finder sjovt for at opnå en sjov firmafest.
  3. Drømme er ikke forkerte. Lad ikke dine drømme slå dig ud, når der skal afholdes et firmaevent i din virksomhed. Drømme kan tit og ofte blive virkelige. Det kræver sommetider kreativitet og dét at turde gøre det til en realitet.