Find en rejse til Krakow for hele familien

Går du og din familie og mangler inspiration til jeres næste rejsemål, så kan det være en god idé rejser til Krakow. Har du og din familie allerede oplevet Italien, Mallorca, Berlin og andre populære rejsemål i Europa, så kan det være tid til at prøve noget nyt, og der er Krakow et rigtig godt bud. Krakow er både en historisk smuk by med et rigt kulturliv, men den byder også på moderne byliv og oplevelser for hele familien. Så hvis I vælger at booke en rejse til Krakow, kommer I nok ikke til at fortryde det.

Krakow er fyldt med historie og kultur

Krakow er på mange måder et uforglemmeligt rejsemål. En rejse til Krakow vil skabe minder, som du og din familie kan glæde jer ved – også længe efter hjemkomst. Krakow har energi og stemning som den metropol, som byen er. Byen er berømt for sine kulturseværdigheder, der afspejler Polen som land, kultur og folk. En rejse til Krakow er perfekt – både som weekendtur og en længere ferie. Foruden kunst og seværdigheder fyldes byens gader af god stemning, cafeer og hyggelige, stemningsfulde barer og klubber.

Krakow byder på smuk arkitektur og natur

Krakow er en by, der byder på sprudlende kulturliv, for byen er i sig selv en seværdighed. Hvor end man går hen i gaderne, støder man på smuk arkitektur og historiske bygninger. Desuden er der gode café-, restaurant- og shoppingmuligheder i de smukke gader og bygninger. Hvis man har tid og lyst, er der også en del – særligt naturoplevelser – lidt uden for byens centrum. For eksempel kan man opleve saltminen Wieliczka, som er en af verdens ældste. Med dens mange udsmykninger og smukke skulpturer, er minen helt klart et besøg værd. I minen er der mulighed for at få en guidet tur, så hele familien kan være med.