Find det populære magnetlegetøj fra Geomag hos Legebyen.dk

Mangler I legetøj derhjemme er der ingen grund til bekymring. Legebyen.dk ligger nemlig inde med et væld af legetøj, der passer børn i alle aldre. Dette udvalg indbefatter både legetøj til babyer, miljøvenligt kvalitetslegetøj, legetøj til børn med særlige behov og meget andet.

Giv fantasien vinger med det prisvindende Geomag magnetlegetøj

Magnetlegetøj fra Geomag er for eksempel en populær del af det brede katalog på www.legebyen.dk. Geomag er en opfindelse, der gør det muligt for børn at slippe fantasien løs ved noget så simpelt som en magnet. Legetøjet består nemlig af to dele — magnetstænger og magnetkugler. Disse udgør grundstenene i lege, der kan blive til hvad som helst! Dine børn vil nemlig kunne bygge alt fra pyramider til Eiffeltårnet med de små dele, der kan hænge sammen på forskellige måder. Mulighederne er altså uendelige. Geomag er en virksomhed fra Schweiz, der siden 1998 har produceret de første innovative magnetbyggesæt. Siden dengang er mange forskellige typer sæt dog kommet til, og de består som regel af stænger, kugler og paneler i forskellige farver og designs. Den simple idé bag Geomag har gjort, at firmaet har vundet flere priser gennem årene for bedste legetøj — blandt andet Best Toy Award 2021.

Geomag byder på timevis af leg til børn i alle aldre

Giver du dine børn Geomag at lege med, vil du opleve, at de bestemt får både deres fantasi og deres evner indenfor opfindsomhed trænet. Legetøjet er nemlig skabt med henblik på at udvikle dine børns sans for logik og forståelse for bygningskonstruktioner. Alt i alt er Geomag en på en gang sjov og lærerig oplevelse for børn i alle aldre. De mange serier inden for mærket Geomag omfatter nemlig også produkter, der passer til de mindste. Dette betyder at børn helt ned til 1 år kan være med. Til de lidt større fås de klassiske metal byggeklodser i serierne Color, Panels, Rainbow, Confette, Glitter og meget mere. Ligeledes fås serier såsom Geomag Pro-L og Geomag Mechanics, der egner til børn fra 8 år og opefter. Alle serier forhandles selvfølgelig hos Legebyen.dk, sådan at dine børn kan vælge netop den de bedst kan lide at lege med. En anden fordel er, at størstedelen af serierne desuden er produceret i 100% genbrugsplast. Gå derfor gerne gennem udvalget sammen med dine børn, sådan at I sammen kan finde præcis de modeller, der lyder interessante for jer. Geomag er nemlig ikke kun sjovt for børn — de voksne må også gerne være med!

Se udvalget på www.legebyen.dk, og forvent varen leveret lynhurtigt indenfor 1-2 hverdage.