Familiesammenkomst? Lej en bus til arrangementet

Der er mange fordele ved at leje en bus, hvis man rejser sammen som en større gruppe. Det kan f.eks. være på en studietur, en ferie eller hvis man skal på firmaudflugt. Men det kan også være til den næste store familiesammenkomst, hvis i er en større gruppe, der skal på tværs af landet.

Fordelen ved at rejse sammen og deles om leje af bus er, at det er nemt, man slipper for at arrangere og koordinere kørsel mellem biler, man har bedre plads og man sparer på CO2-uledningen sammenlignet med at starte en masse personbiler.

Skal du planlægge? Tænk over dette

Hvis du skal til at planlægge en bustur for en gruppe, så kan du få den bedste pris, hvis du sørger for disse ting:

Saml så mange mennesker som muligt til turen: Det giver næsten sig selv. Jo flere mennesker, som deles om at rejse sammen med bussen, jo billigere en pris bliver det. Dette skyldes naturligvis, at prisen fordeles ud på antal rejsende, hvormed prisen bliver billigere, når i rejser sammen som størst mulige gruppe.

Planlæg i god tid: Ved at planlægge jeres tur i god tid, kan i typisk få en bedre pris. Dels fordi i har mulighed for at indhente flere tilbud, dels fordi et busselskab vil kunne få jer arbejdet ind i kalenderen uden det giver besvær.

Husk desuden, at mange busselskaber tilbyder flere former for bus, som du kan bestille! Nogle steder vil give dig valget imellem en budgetbus, standardbus og måske en VIP / luksus-bus. En budgetbus er billigst, og kan i mange tilfælde være rigelig fin, især hvis rejsetiden er relativ kort.

I forbindelse med netop rejsetid, er det en god idé at planlægge afgangen, så man undgår myldretid. Skal i f.eks. ind og køre i en storby, er det bestemt værd at få planlagt turen, så i ikke skal sidde i kø. Det spilder jeres tid og gør rejsen dyrere.