Få et unikt middagsbord med Royal Copenhagen julestel

Er du helt vild med jul og elsker alle traditionerne ved det? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med et Royal Copenhagen julestel får du et meget populært stel i god kvalitet og flotte mønstre. Stellet hedder Stjernet Riftet Jul og blev designet i 2006 af Royal Copenhagen og har lige siden været utroligt populært. Stellet er designet med en masse forskellige motiver, som alle er designet med det som vi alle elsker og glæder sig til ved julen. Sortiment af Royal Copenhagen julestel er stort og du kan både finde kopper og tallerkner i forskellige størrelser i udvalget. Julestellet er lavet i stærkt benporcelæn. På alle produkterne snor der sig en flot granguirlande sig sammen med det flotteste julepynt. Med stellet får du mulighed for at dække det smukkeste julebord, om det er så morgenmad, frokost, aftensmad eller kaffe. Er du derfor helt vild med jul, så er det med sikkerhed et Royal Copenhagen julestel som du skal have fat i.

Hvor stammer Royal Copenhagen julestel fra?

Royal Copenhagen har mange forskellige populære stel som, hvid riflet, mega, halvblond, prinsesse, julestel og elements og meget mere. Det første Royal Copenhagen julestel fra stjerne riftet jul blev håndmalet i 2006, men det første stel fra Royal Copenhagen blev malet tilbage i 1775 og siden er der kommet flere stel til verdenen. Alle stellene er blevet håndmalet og under, hver tallerken er der tre bølger, en kongekrone og malerens signatur. De er meget kendetegnet ved deres logo, der symbolisere Øresund, Storebælt og Lillebælt. Dog i 1985 fusionerede Den kongelige porcelænsfabrik med Holmegaards glasværker og dannede tilsammen firmaet Royal Copenhagen. I dag er Royal Copenhagen dog ejet af Fiskars.

Hvorfor vælge et Royal Copenhagen julestel?

Med et Royal Copenhagen julestel får du et stel, som er i et flot håndmalet design, og vil være med til at sætte den helt rigtige julestemning ved middagsbordet. Udvalget af stellet er meget bredt og du finder derfor med sikkerhed noget der vil passe perfekt ind i dit julebord. I stellet medfølger der kopper, underkopper, krus, tallerkner, skåle, fade og lysestager. Vælger du og købe hele sættet har du en unik mulighed for skabe et flot middagsbord.