Få styr på dit barns garderobe inden skolestart

Skal dit barn starte i skole inden længe, og føler du, at du har en hel masse hængepartier og løse tråde, som du godt kunne tænke dig at binde en knude på inden da? En af de ting, som er rare at få styr på inden skolestart, det er dit barns garderobe. Hvis du godt kunne tænke dig et par gode råd til, hvordan du klarer netop dette, så kan du med fordel læse med videre.

Start ud med at rydde ud i garderoben

At rydde ud i garderoben er et rigtig godt sted at starte. Ofte er det nemlig således, at tøjet hober sig op i bunkevis, og størstedelen af det kan dit barn ikke længere passe. Det gør det svært at finde frem til noget tøj, der fungerer – hvilket kan afføde en hel del frustrationer hos forælder såvel som barn.

Så ud med alt tøjet og gennemgå det stykke efter stykke. Kan dit barn stadig lide dette stykke tøj, og passer det i størrelsen? Når du har sorteret ud i alt tøjet, kan du let skabe et overblik over, om der er noget, dit barn mangler inden skolestart. Det kan eksempelvis være regntøj, strømper eller et nyt par name it bukser.

Sæt mærkater med navn på alt tøjet

Som forælder til et skolebarn, vil du hurtigt finde ud af, at tøj kan forsvinde ud af det blå i skolen. Dette gælder især, hvis der ikke står navn på tøjet. Her kan det nemlig ske, at et andet barn ved et uheld snupper dit barns tøj med hjem. Sørg derfor at sætte mærkater med dit barns navn på alt tøjet inden skolestart. Du kan med fordel også sætte mærkaterne på fodtøj, madpakke og andre lignende genstande, som dit barn tager med sig i skole til dagligt.