Få mere kvalitetstid med din partner i den travle hverdag

Hverdagen er hektisk for rigtig mange børnefamilier, og det kan i værste tilfælde slide på dit parforhold, hvis du ikke husker at pleje det i farten. Kunne du godt tænke dig at få mere kvalitetstid med din partner, men har du svært ved at finde tiden til det? I denne artikel får du et par gode idéer til, hvad I kan gøre for at bevare gnisten i parforholdet på trods af den hektiske dagligdag.

Lad bedsteforældrene få børnene for en aften

Når 2 bliver til 3, kan det være svært at finde tilbage til tosomheden, men det er langt fra umuligt. Du kan eksempelvis aftale med din partner, at I tager på en eller anden form for date minimum én gang om måneden. Her kan du alliere dig med bedsteforældrene, hvad end det er dine forældre eller svigerforældrene, for de vil med garanti gerne passe børnene, imens I tager i biografen, på restaurant eller nyder et spaophold.

Lav aftensmad sammen

Det er ikke altid, der er tid til at tage ud og pleje forholdet eller få passet børnene for den sags skyld. I det tilfælde kan du aftale med din partner, at I laver aftensmad sammen. Det er meget hyggeligere. Du kan også gøre lidt ekstra ud af det og nyde et godt glas vin imens. Hvis I begge er vinelskere, kan I investere i vinopbevaring. Ved optimal opbevaring af vin kan sikre den rette temperatur på vin, uanset hvornår I finder en flaske frem.

Find på en hobby at bruge tid på sammen

At begynde til en ny sport eller finde på en hobby, som I kan bruge tid på sammen, er en rigtig god løsning, hvis du ønsker at finde tilbage til tosomheden og få mere kvalitetstid med din partner. Det kan eksempelvis være klatring, vinsmagning eller noget helt tredje.