Få familieliv og parforhold til at gå op i en højere enhed

Det er ikke altid lige nemt at koordinere børn, arbejde og fritid. Ro og nærvær er noget, man skal spejde længe efter. Det betyder ofte, at jeres parforhold tilsidesættes og ikke bliver plejet, som det burde. Heldigvis kan du i denne guide finde et par gode råd til, hvordan du kan styrke dit parforhold i en ellers travl hverdag som familie.

Tag på et spaophold sammen

Det er utrolig vigtigt, at du og din partner får alenetid i ny og næ. I kan eksempelvis tage på et spaophold i afslappende omgivelser. Her er en oversigt over gode spasteder i Danmark.

Der er flere fordele ved at tage på et spaophold:

  • Det får kærligheden til at blomstre i tilfælde af, at gnisten er forsvundet.
  • I kan nyde hinandens selskab i afslappende omgivelser.
  • I er fri for at bære mor-kasketten og far-kasketten.
  • I kan slappe helt og aldeles af og dermed lade energidepoterne op.

Oplever du gnister i forholdet, er et spaophold også en oplagt løsning. Her er der nemlig rig mulighed for at få snakket ud om det, der fylder i hverdagen, men som der simpelthen ikke er tid til at tage en seriøs snak om, når børnene farer rundt i huset imens.

Planlægning giver mere tid til at pleje parforholdet

Planlægning er et rigtig nyttigt redskab, hvis du ønsker at skabe mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig og din partner. Hvad end du ønsker mere tid til at pleje og styrke parforholdet, lege med børnene eller noget helt tredje, så er planlægning altså vejen frem, hvis du vil prioritere din tid optimalt.

For at alle hele tiden har fuldt overblik over skemaet, kan du hænge en ugekalender på køleskabet, eller I kan dele jeres kalender med hinanden online, så I begge to ved, hvad den kommende uge byder på.