En legeplads er ikke bare en legeplads – find de bedste til sjov og aktivitet

At lege er noget, børn ofte helt selv kan sætte i gang med. Alligevel kan det være en stor fordel for fantasi og leg, hvis legepladsen, man befinder sig på, også lægger op til gode aktivitet. Leder familien efter den helt rette legeplads, for eksempel en legeplads Odense, handler det bare om at komme i gang.

Find en legeplads, som falder I netop jeres smag

Selvom der findes både gode og dårlige legepladser, er det ofte utroligt individuelt, hvad der falder i den enkelte families smag. Dette gælder også, når det handler om legeplads Odense. Der findes dog en række tommelfingerregler, som kan være gode at gå efter. Overvej for eksempel med fordel følgende:

  • Besøg Danmarks sjoveste legeplads i Odense og lad dette danne basis for yderligere inspiration. På Danmarks jernbanemuseum finder du en dejlig udendørs legeplads, hvor børn i alle aldre kan kravle, ind, ud og rundt i et stort damplokomotiv i træ. Det er anderledes og unikt og har mange af de elementer, som en inspirerende legeplads typisk har.

  • Den rette legeplads behøver ofte ikke være hverken stor eller prangende. Gå for eksempel på jagt lokalt, og gør det til jeres mål at teste alle de små unikke legepladser af.

  • Det kan også nemt blive for meget, hvis man altid besøger den samme yndlingslegeplads. Mix det op med lidt forskellige besøg, og så vil den måske endda blive ekstra værdsat.

Der er et legebarn i os alle

Legepladser er ikke kun til de yngste. Tværtimod kan forældre og resten af familien også med fordel være med. Bring legebarnet frem i dig selv, og deltag aktivt i børnenes verden fra tid til anden. Det kan give et virkelig stort boost i kvaliteten af jeres samvær, hvor der lægges op til sjov og spas i børnehøjde.