Dungeons and Dragons – Det mere traditionelle miniature krigsspil

Dungeons and Dragons har eksisteret siden 1974, og det er et af de ældste og mest populære rollespil på verdensplan. Spillet er inspireret af de traditionelle miniature krigsspil, men med en fantastisk twist: hver spiller har sin egen karakter frem for at styre en hel deling soldater. Disse karakterer tager så på eventyr i en fantasyverden, hvor de bliver dygtigere og får mere erfaring. XP (erfaring) bliver målt i spillet, og det er essentielt for ethvert Dungeons and Dragons spil at have en Dungeon Masteren. Denne person styrer hele spillet og er ansvarlig for at skabe eventyret og sammensætte modstanderne, som spillerne skal kæmpe imod. Dungeons and Dragons har vundet meget anerkendelse igennem tiden, ikke mindst fordi det giver mulighed for utroligt mange forskellige historier og spiloplevelser. Det er nemt at lære og derfor populært blandt nybegyndere. Læs mere om Dungeons and Dragons her.

Spillet Dungeons and Dragons er egnet til den kigs elskende spiller

Spillet findes i mange forskellige versioner, og der er altid noget for enhver smag. Dungeons and Dragons er et fantastisk spil, som både kan give dig en masse sjov og udfordringer samt masser af historier at fortælle videre. Det er et spil, der kræver samarbejde og deduktionsevner, og det er derfor ikke uden grund, at det er så populært verden over. Har du lyst til at prøve Dungeons and Dragons, kan du finde et bordrollespil i nærheden af dig.

Giv Dungeons and Dragons et forsøg og oplev den store verden indenfor spillet

Det er et spil, der passer til alle aldre, så der er ingen undskyldning for ikke at give det et forsøg! Dungeons and Dragons er et tidløst univers, som appellerer både til voksne og børn. Igennem tiden er der også blevet udgivet et væld af litteratur som foregår i D&D universet, så det er muligt at fordybe sig virkelig meget i verdenen. Racerne og omgivelserne er i store træk baseret på Ringenes Herre. Dungeons and Dragons giver også mulighed for at trække på et væld af litteratur, der foregår i samme univers. Derfor er det et spil, der kan blive ved i mange år.