Drengecykel 20 tommer – Perfekt til 6-9 års alderen

Har din dreng lige ramt 6-8 års alderen og er efterhånden blevet erfaren med at cykle, så begynder de at ønske ekstra udstyr til deres cykel. Det kan være udvendige gear, håndbremse både for og bag, og suspension i forgaflen. Det er heldigvis i de fleste tilfælde mulig at imødekomme deres ønsker indenfor en drengecykel 20 tommer, også kaldet en junior cykel. Oftest er drenge i den alder meget selvbevidste, men det anbefales dog stadigvæk at købe en cykel som er nem at håndtere. Det gælder både cyklens størrelse, geometri, vægt de features den ellers er forsynet med. Er du derfor på udgik efter en helt ny cykel til din dreng, så er det en drengecykel 20 tommer du skal købe, da den har alle features og er nem at håndtere.

Køb en drengecykel 20 tommer i MTB stil eller i traditionel stil

Drenge i 6-8 års alderen har oftest deres egen mening om, hvilken cykel de syntes er sej og ønsker sig. Det har oftest noget at gøre med, hvilken cykel klassekammeraterne har. Der er dog en blandet stil når det kommer til cyklen. Nogle vil gerne have en traditionel cykel, mens andre hælder lidt mere til MTB stilen. Hvis resten af familien også er glade for at cykle så er 6-8 års alderen, det helt perfekte tidspunkt at tage sit barn med ud på cykelture. Her passer en drengecykel 20 tommer helt perfekt. Hvis du vælger MTB så har 20 tommeren alt det du skal bruge, affjedret forgaffel, som er essentielt når du skal ud og cykle i et mere humpet terræn.

Fed drengecykel 20 tommer med masser af udstyr

Drengecykel 20 tommer leveres som standard med en støttefod, men der er stadig en del andet udstyr man skal overveje når man køber en 20 tommer drengecykel. En næsten nødvendighed til cyklen er en god sikkerhedsgodkendt lås, da mange drenge i 6-8 års alderen benytter cyklen som et transportmiddel til og fra børnehave, SFO og idrætsaktiviteter. Har cyklen ikke skærme i forvejen ville det være en god ting at få monteret på cyklen, da du så kan undgå en masse sprøjt fra baghjulet. Et bagagebærer vil også være en god ide hvis der skal fragtes en taske med. Så skynd dig at gå på opdagelse i det store udvalg og køb din drengecykel 20 tommer idag.