Det rigtige rideudstyr til børn er vigtig

Ridning er en dejlig Sport også til børn

Også til alle der elsker dyr især heste.

Børn elsker heste og det forstår vi rigtig godt.

Derfor er det rigtige rideudstyr også super vigtigt når dit barn skal starte til ridning. Rideudstyr til børn kan du få i mange prisklasser og især kvaliteten svinger enormt.  Heldigvis har vi hos Gymnastik og Ridesport udvalgt det bedste rideudstyr til børn så du ikke behøver at bekymre dig om kvaliteten. Vi har rideudstyr fra de bedste mærker og altid udstyr der sidder godt og kvaliteten holder.

 

Der er nogle ting der skal være styr på inden dit barn starter til ridning.

For det første skal du sørge for at have en ordentlig ridehjelm til børn der er er sikkerhedsgodkendt. Du kan være heldig at din rideskole måske har en hjelm du kan låne men det bedste er at have sin egen ridehjelm, så ved du at den er i orden og sikker.

 

Den næste ting du skal have styr på er er en sikkerhedsvest især hvis dit barn vil prøve at springe sammen med hesten. Dette kan også være en god idé at have på selvom om barnet rider dressur. Er uheldet ude – Er barnet væsentlig mere beskyttet med en sikkerhedsvest til børn på.

Dette er de to vigtigste ting du skal have styr på inden dit barn starter til ridning.

Der er naturligvis andre ting som kan anbefales eksempelvis et par ridestøvler til børn, et par ridebukser, en ordentlig jakke eller trøje kan også anbefales og et par ridehansker vil også være et kæmpe hit for dit barn.

 

Egen hest eller låne hest 

På din lokale Rideskole vil du typisk have mulighed for at låne en hest eller Pony. Det er smart hvis I vil afprøve om ridning er noget for jer.

Der er naturligvis også mulighed for at købe sin egen hest / Pony. Det kan dog anbefales at alliere sig med nogen der har erfaring med at at købe heste.

 

Inden dit første stævne

Der kan godt gå lidt tid inden dit barn er klar har til det første stævne. Det kræver mange timers træning,  men til gengæld er glæden også bare større når det første stævne har været en succes. Her lærer barnet hurtigt at det kommer ikke af sig selv og det kræver forberedelse hvis man vil have resultater. 

Det rigtige rideudstyr er er en kæmpe hjælp til rytteren

Her er det ikke bare barnet der skal have det rigtige udstyr.  Nej det er faktisk også hesten der skal have den rigtige gjord, rigtigt bid, den rigtige trense og har den et godt underlag på på under sadlen vil det også hjælpe rytteren med at få succes.

Husk Gymnastik og Ridesport er vi eksperter i at finde det rigtige rideudstyr både til rytter og hest.