Derfor skal du vælge Bibs sutter til din baby

Står du i et dilemma, der omhandler sutter? Måske du ikke ved, hvilken sut du skal vælge til din baby? Skal den være lille eller stor, rund eller flad? Bibs sutter har lidt af det hele, og derfor finder du med garanti også den helt perfekte sut blandt deres udvalg. Derudover er Bibs sutter også utroligt populære, idet de har er retro-look og mange fine farver. Langt de fleste forældre når at blive helt øre i hovedet over, hvilken sut de skal vælge til deres baby. For hvilken én er egentlig bedst, når det kommer til stykket? Frygt dog ej – lige her bliver du hjulpet godt på vej. Du kan nemlig læse meget mere om Bibs sutter, så du ved alt, hvad der er værd at vide. Kender du dog allerede til det populære brand, kan du allerede i dag gå på opdagelse i det store udvalg af Bibs sutter.

Hvad er Bibs sutter?

De populære Bibs sutter er dansk producerede, og de er især kendte for at være nogle af de mest anatomisk korrekte sutter på markedet. De er designet til at blive brugt, og derfor er de også utroligt slidstærke. Derudover kommer de altså i 30 forskellige farver, hvorfor der er rig mulighed for at finde den helt perfekte. Bibs er desuden en virksomhed, der ved, hvad de taler om. De har nemlig været på markedet lige siden 1970, og har derfor mange år på bagen. Af netop den grund kan du altså også trygt vælge Bibs sutter til din baby – de er kendt for deres høje kvalitet og lange holdbarhed.

Hvorfor skal jeg vælge Bibs sutter?

Jo, ser du. Det er der mange gode grunde til. Først og fremmest pga. sutternes materialer. Dette er nemlig noget af det allervigtigste, når du vælger sut – for den skal trods alt ind i munden på dit barn. Og du kan altså være helt sikker på, at Bibs sutter passer godt på dit barn.

Du skal kort og godt vælge Bibs sutter, fordi:

  • De er allergivenlige.
  • De har en praktisk ventil.
  • De er anatomiske.
  • De ikke indeholder parabener eller parfume.

Den smarte ventil giver din baby en god suttefornemmelse, der ikke giver for stor modstand. Derudover minder sutten rent anatomisk i høj grad om brystet, og derfor vil dit barn sutte på den på samme måde, som han eller hun ville gøre, hvis der var tale om amning.