Derfor er en efterskole et godt valg for dig barn

For børn er en lang skoledag en fast del af livet, og det er derfor rart for mange med en mulighed for at bryde rammerne med folkeskolen, når det hele er slut efter 9. klasse. Netop dette kan du gøre for dit barn ved at sende ham eller hende på efterskole, hvor barnet vil få de samme læringsmæssige fordele som på en normal skole, mens der på samme tid komme en række andre fordele med at tage et år på efterskole.

Der findes et væld af forskellige efterskoler over hele landet, og der er derfor også en efterskole, som passer til lige netop dit barn, når det kommer til fag, rammer og så videre. Hvis dit barn gerne vil lære mere om eksempelvis det kristne liv, kan du sende dit barn på en kristen efterskole i Jylland. En kristen efterskole byder på et væld af muligheder for personlig udvikling, sport rejser og meget andet, mens der på samme tid altid er et fokus på glæden ved livet og de gode værdier fra kristendommen.

Læs mere her og find ud af, om en kristen efterskole er det rette valg for dit barn.

Mange fordele ved et år på efterskole

En efterskole er noget helt andet end den folkeskole, som dit barn kommer fra. På en efterskole er der stort fokus på det sociale, og personlig og social udvikling er således en uundgåelig del af det at gå på efterskole. Af samme grund vil et år på efterskole også give venner for livet, som dit barn vil nyde godt af i mange år efter efterskoleårets afslutning.

Dertil byder efterskole også på nye oplevelser for dit barn i form af eksempelvis rejser, mens også en række nye fag vil udvide dit barns horisont, så han eller hun får nemmere ved at vælge en retning i livet efterfølgende.