BRIO – om legetøjsfirmæts historie og deres udvalg af legetøj

BRIO har været et populært legetøjsmærke i generationer, hvorfor dine forældre, deres forældre og muligvis endda dine oldeforældre kender mærket. Virksomheden startede i 1884, da Ivar Bengtsson og Sissa Persdotter startede en forretning, hvor de solgte fletkurve. Seks år senere flyttede virksomheden til Osby. På det tidspunkt var den i vækst, og de begyndte at udvikle nye produkter. Et af de nye produkter var trælegetøj, og dette blev virksomheden meget kendte for. Sønnerne i familien overtog virksomheden, og de ændrede navnet til “Bröderna Ivarsson, Osby“. Herfra opstod forkortelsen “Brio“. Mens virksomheden fortsat udviklede nye produkter voksede den også. Flere bemærkede den, og målgruppen blev i forbindelse hermed større. I dag er virksomheden endnu kendt – mest for deres børnelegetøj. Blandt deres legetøjsudvalg er blandt andet det ikoniske BRIO-tog. Virksomheden holder ikke længere til i Osby, men findes i stedet i hele verden. Deres fokus er at skabe læring blandt børn gennem legetøj. Det afspejler sig i deres udvalg af produkter, hvori man blandt andet kan finde byggelegetøj. BRIO skaber fantastisk legetøj, som er en investering værd.

Legetøj fra BRIO – tog

BRIO laver en række tog, som er blandt deres allermest populære og velkendte legetøj. Togene findes på mange børneværelser verden over og har været populære i mange årtier. Med dem kan man bygge og designe unikke togbaner på sit værelse. Disse kan hele tiden udvides og udvikles, og der er uendelige muligheder for at skabe gode stunder omkring en af dem. Fantasien sætter grænserne med et af disse tog, hvorfor de er enormt populære. Legen bliver aldrig kedelig, fordi der er så mange muligheder, som der er. Hele familien kan samles om togbanen og bidrage til legen, hvilket også skaber et stærkt bånd mellem generationer. Børn, forældre og endda bedste- og oldeforældre kan være sammen om legen, og togene kan endda være genkendelige for alle generationerne. De kan også gå i arv fra én generation til den næste.

Legetøj fra BRIO – games

Games fra BRIO er en serie af spil, som kan spilles af både børn og voksne. Labyrintspillet er et af de mest populære i serien og har været i udvikling siden 1940’erne. Det er lærerigt for børn og passer derfor ind i virksomhedens vision om at skabe lærerige legeoplevelser. Når børn spiller spillet, træner de deres tålmodighed. Dén er en egenskab, som er vigtig på alle tidspunkter i livet. Spillet kan spilles med familie, venner og bekendte og skaber et samlingspunkt for hyggelige stunder.