BabyRiget forhandler Håkå brystpumper online

En Brystpumpe fra Haakaa er effektiv og brugervenlig. Petit Piao er et dansk tøjmærke, der sælger økologisk børnetøj til drenge og piger.

Både Haakaa brystpumper og Petit Piao body kan fås på babyriget.dk, der forhandler babytøj- og tilbehør, som er kemifrit og bæredygtigt. Der er mange flere danske mærker at vælge i mellem såsom Name It, Joha, Mikk-Line og mange andre, som du kan se på webshoppen.

Haakaa brystpumper indeholder hverken PVC eller BPA

En brystpumpe fra Haakaa er effektiv og meget brugervenlig. Der er tale om 100 % silikone brystpumper, der er fri for PVC, BPA og ftalater. Det er med til at give oplevelsen af en nem og effektiv udmalkning. Haakaa brystpumper består af et enkelt element, som gør, at du slipper for ledninger og støjende udmalkninger – og ikke mindst slipper for besværet med rengøring af smådele efter hver eneste udmalkning.

Haakaa brystpumper fungerer ved hjælp af undertryk og er derfor meget skånsomme, da der ikke suges i brystvorten. BabyRiget forhandler Haakaa brystpumper i generation 2 og 3 både med og uden blomsterlåg. De fås i forskellige størrelser –som for eksempel generation 2 på 100 eller 150 ml., og generation 3 på 160 ml.

Petit Piao body – Se udvalget på babyriget.dk

Webshoppen tilbyder et stort udvalg af tøj fra Petit Piao – herunder en Petit Piao body, Petit Piao badetøj og meget andet. Petit Piao producerer lækkert og blødt tøj til både drenge og piger.

En Petit Piao body er økologisk og giver plads til bevægelse og leg. Deres Petit Piao body er derudover fremstillet i høj kvalitet, hvor der er tænkt på barnets komfort.

Der er mulighed for at vælge mellem en Petit Piao body med striber, print eller flæser.

Når dit barn har den på, så vil det føles blødt og behageligt. Der er fri fragt fra 299 kr., og 1 – 2 dages levering, når du køber på babyriget.dk.

Tøjet på BabyRiget er valgt med omtanke for miljøet. Det betyder, at deres tøj er kendetegnet ved at være økologisk og bæredygtigt og fri for kemi. Deres tøj er stylet, moderne og i lækkert design.

Det gør sig gældende uanset, om du er interesseret i Haakaa brystpumper eller en Petit Piao body. Derudover er det certificeret med GOTS eller OEKO-TEX Standard-100, hvilket sikrer en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden. GOTS står for The Global Organic Textile Standard, og er en standard for økologiske fibre, der er kendt og anerkendt i hele verden. OEKO-TEX Standard-100 medvirker til, at alle komponenter af produktet er testet for skadelige stoffer.