Sådan kan du pifte dit hjem op med boliginteriør og nipsting

Har dit hjem brug for en lille makeover? Måske synes du, at dit hjem ser lidt kedeligt ud og har brug for noget nyt og spændende. Et hjem kan hurtigt blive mere interessant at kigge på, hvis man bare tænker over detaljerne, og finder det rette boliginteriør og tilbehør. Bliv klogere her.

Stuen

Stuen er det sted, hvor mange familier samles og bruger mest kvalitetstid sammen. Det kan være over aftensmaden, til en god film i sofaen eller til et hyggeligt brætspil. I stuen må der gerne være mange nipsting, og her kan det være en god ide at sætte flotte hylder op, så der kan stå ting som lamper, vaser, figurer, billeder og lysestager. Man kunne også lave en billedvæg eller plakatvæg med billeder af familien eller fine kunstplakater. 

Soveværelset

Soveværelset skal gerne være simpelt og udstråle ro, men det skal heller ikke være for kedeligt. Her kunne man med fordel hænge et fint spejl op fra spejlbutikken – enten et rundt spejl på væggen, eller et smart gulvspejl eller New Yorker spejl på gulvet. Her kan du tjekke dit outfit inden dagen starter eller lægge din makeup – og ellers er spejle også bare en genial måde at dekorere rummet på. Hav også gerne fine sengelamper med dæmpet lys – det giver en hyggelig stemning. 

Børneværelset

Børneværelser skal gerne udstråle farver, kreativitet og leg. Der er naturligvis legetøj på et børneværelse, men når det skal ryddes op, kan det f.eks. komme i flotte farvede kasser i en fin reol. Det er også sødt med fine plakater af f.eks. dyr, eventyrfigurer eller alfabetet. Til børneværelset kan man også få mange finurlige spejle og lamper formet som dyr eller alverdens figurer, som giver hele værelset et fint udtryk. Man kunne også vælge at male en eller flere vægge i barnets yndlingsfarve, for at få fuldendt børneværelsets udtryk.