Flot komposithegn i mange nuancer

Går du nogle gange tur i nabolaget og undrer dig over, hvordan nogle hegn kan se helt nye ud, selvom du ved, at de har stået der længe? Måske der ikke er tale om et malet træhegn men derimod et hegn i komposit. Komposithegnsbrædder er nemmere at holde pæne, fordi de i udgangspunktet er stort set vedligeholdelsesfri. Find hegnsbrædder til hegn her – så kan du se de mange flotte farver og nuancer. Der er med garanti nogle, der passer ind i jeres planer.

Hegn kan være praktiske mange forskellige steder. For nogle står de i skel til naboen, andre bruger dem primært som afskærmning mellem haven og offentlig sti eller vej. Men hegn kan også være gode inde i selve haven. Har I terrasse? Så kan I overveje, om der eventuelt skal et læhegn op i den ene ende eller i et hjørne af terrassen. Det gør, at I kan udnytte solen lidt længere, selvom der er vind. Det er der trods alt ofte i Danmark.

Giv terrassen en opdatering

Måske det ikke kun er et læhegn, der skal til på jeres terrasse. Har I overvejet, om den faktisk skal skiftes helt ud? Det er ikke sikkert, det er jeres terrasse langs huset, det handler om. I nogle haver er der anlagt en mindre terrasse, og det er ikke ualmindeligt, at det er en fliseterrasse. Det kan sagtens fungere, men vil I gøre det nemt for jer selv og slippe for at fjerne ukrudt mellem fliser, får I anlagt en terrasse i komposit.

Akkurat som med hegnsbrædderne er materialet holdbart, og det skal ikke olieres eller slibes ned, selvom det har været udsat for regn og slud. Det vigtigste er, at I lige giver det en hurtig rengøring en gang imellem, hvis der for eksempel opstår alger eller lignende på grund af fugt i vejret.