Få tegnet en hundeforsikring til familiens bedste ven 

Hunden er menneskets bedste ven, og hvis i har en hund i familien, er den selvfølgelig meget dyrebar for jer. Derfor er det også en rigtig god ide at få tegnet en hundeforsikring til jeres firbenede ven, hvis der skulle ske noget med den.

Hvad dækker en hundeforsikring over? 

En hundeforsikring er til for at beskytte og hjælpe jeres hund, hvis den f.eks. skulle blive syg eller får brug for behandling af forskellig slags. Denne forsikring dækker først og fremmest hundeansvarsdækningen som er lovpligtig for alle hundeejere i Danmark. Hundeansvarsdækningen dækker skader, som hunden har gjort mod andre mennesker eller deres ting. Alle hundeejere skal derfor have denne dækning lige meget hvad, og prisen afhænger af flere ting, som f.eks. alderen og racen på hunden, og hvor godt du ønsker at være dækket ind. Udover denne lovpligtige dækning, kan du også blive dækket, hvis din hund skulle blive syg eller komme til skade. Med disse basisting er jeres hund godt dækket ind.

Udvidede pakker til forsikringen

Det er dog også muligt at være dækket endnu bedre ind. Med en udvidet pakke kan du få dækning af din hunds tænder og medicin, hvis hunden får tandproblemer eller får brug for receptpligtig medicin samt tilbehør som f.eks. en halskrave. I din hundeforsikring, kan du også blive dækket af fysisk behandling, som sørger for at hunden kan få hjælp hos en fysioterapeut, kiropraktor, få massage eller komme til hundesvømning. Til sidst kan du også få dækket pasning af jeres hund, hvis du eller dit barn skulle blive indlagt. Hvis det værste skulle ske, og jeres hund dør eller må blive aflivet, dækker en udvidet pakke i forsikringen også penge til at købe en ny hund. Alt dette kan hurtigt blive dyrt hvis det står for egen regning, så det er altid en god ide at have denne forsikring som hundeejer.