7 frisurer, der passer til dig, der har briller

Det kan være svært at finde en frisure, der passer godt til ens ansigtsform – og når man så også bruger briller, bliver det ikke ligefrem lettere. Vi har derfor fundet nogle frisurer, som passer til dig, der har briller, som du kan lade dig inspirere af, når du skal forbi din lokale frisør i Kolding.

Hjerteformet ansigt og briller

Hvis du har et hjerteformet ansigt og har langt hår, kan du med fordel sætte dit hår op i en løs knold i nakken. Det er en flot og praktisk frisure, som kan bruges både til hverdag og til fest. Det giver et smart look, som briller hjælper med at forstærke – og så er det også både et professionelt og imødekommende look. Det kræver lidt øvelse at få den rette løse knold, men efter lidt øvelse vil du kunne lave den frisure på under 5 minutter.

Langt ansigt og briller

Hvis du har et langt ansigt og bare lidt længde i håret, kan du vælge en halv oppe halvt nede-frisure. Du skal altså blot sætte det øverste af dit hår op med enten en hårelastik, et spænd eller klemme og så er du faktisk klar. Det er en utrolig praktisk frisure, som klæder de fleste – og den bidrager også til, at dit hår ikke filtrer sig sammen med dine briller.

Firkantet ansigt og briller

Hvis du har et firkantet ansigt, kan du med fordel prøve en page. Den egner sig ikke til alle hårtyper, men du kan helt sikkert snakke med din frisør, om en page ville passe til dig. En page giver sammen med briller et moderne look, der kan holde i mange år. Du kan her vælge, om du vil have et mere androgynt look eller et mere feminint look, så du kan faktisk tilpasse den lige efter dine egne ønsker.

Ovalt ansigt og briller

Hvis du har et ovalt ansigt, bør du overveje at gå med hestehale lidt oftere. Hestehalen er hurtig at lave, og den kan også nemt laves om igen og igen i løbet af dagen, hvis den skulle løsne sig. Hestehalen giver også et feminint udtryk – især hvis du har langt hår, som kan gå ned over den ene skulder.

Hjerteformet ansigt og briller

Hvis du har et hjerteformet ansigt, kan du sagtens slippe afsted med pandehår. Pandehår og briller er generelt et godt match – og det giver et pænt, ungdommeligt look, hvor fokus er på dine øjne. Du skal dog være opmærksom på, at dit pandehår ikke bliver for tykt – ellers kan det nemlig godt tynge dit ansigt, når du har briller på.

Firkantet ansigt og briller

Hvis du har et firkantet ansigt, passer langt, glat hår med semi-langt pandehår fint til dig – både med og uden briller på. Det er en frisure, som indrammer dit ansigt, og det er utrolig smukt og også en klassisk frisure. Den passer godt til både hverdag og fest – og så tager det heller ikke særlig lang tid at få looket om morgenen.

Diamantformet ansigt

Hvis du har et diamantformet ansigt, kan du slippe afsted med det helt korte hår. Kort hår er generelt et godt valg til kvinder med briller. Det kan dog for mange godt komme til at se lidt maskulint ud, men det kan du opveje med nogle accessories og nogle bløde fald i lokkerne.

Der er altså muligheder for dig, selvom du måske har opgivet at finde en frisure, der passer til dine briller. Kunne du dog godt tænke dig nogle nye briller, anbefaler vi at du tager forbi denne optiker i Fredericia. De har et stort udvalg af skønne briller til alle ansigtsformer, så her kan du helt sikkert finde et par briller, der passer til din personlige stil – og din nye frisure.