3 tips til hygiejnen på campingturen

Skal du på camping? Så går du forhåbentlig og glæder dig, for det er dejligt at kunne komme ud at mærke naturen. Det kommer måske også med lidt udfordringer, for de fleste mennesker er vant til at leve en meget bekvem tilværelse med toilet og rindende vand i hanen. Det er sjældent noget, du finder, når du er på camping.

Hvis du har svært ved at give helt afkald på hverdagens bekvemmeligheder på din campingtur, så er her tre tips til hygiejnen.

1. Hav et campingtoilet med

Selv midt ude i skoven kan naturen pludselig kalde. Det er egentlig noget, der kan klares på flere måder, og før toilettet blev opfundet, var det da også mere primitive metoder, vi tog i brug. Men bare fordi du er på camping, behøver du ikke at leve mere primitivt.

Hvis du vil have mulighed for at gå på toilettet næsten helt som derhjemme, så tag et campingtoilet med på turen.

2. Pak håndsprit og vådservietter

Når du er ude i naturen, så er det næsten en selvfølge at få beskidte hænder. Men derfor kan det måske alligevel være meget rart at kunne gøre dem rene, selvom du ikke har en vandhane i nærheden.

Der selvfølgelig ikke noget, der helt erstatter at vaske hænderne korrekt, men det kan være dejligt at have et alternativ, når du står midt ude i ingenting, og her er håndsprit og vådservietter gode. Du må bare huske, at vådservietterne skal i en skraldespand før eller senere.

3. Solopvarmet brusebad til campingturen

Hvis du vil have mulighed for at tage et lille bad, og du ikke har adgang til et rigtigt bad, kan du bruge et solopvarmet brusebad til campingturen.

Det er en pose, som du fylder op med vand og lader hænge i solen. Så bliver det varmt, hvilket gør det behageligt at bruge til et kort brusebad.