3 familieoplevelser i Århus

Der er rigtig mange spændende ting at lave i Århus, og det behøver ikke at koste en formue. Her er tre fede familieoplevelser, der kan give jer en hyggelig dag i Århus.

Aarhus Botanisk Have

Aarhus Botanisk Have er en smuk park, der ligger midt i byen. Her kan I gå en tur i den frodige have, spise frokost på caféen, lege på legepladsen eller tage en snak med de søde parkværter. I parken kan I også komme helt tæt på dyrene på dyrepasserpladsen. Det er en hyggelig oplevelse for hele familien, og I kan bruge en halv eller hel dag på at udforske parken.

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er et af de mest kendte forlystelsesparker i Danmark. Her kan I køre i karrusel, kæmpe om sejren i et af de mange spil, spise is og slik eller bare nyde udsigten fra toppen af Tivoli Tårnet. Der er noget for enhver smag i Tivoli Friheden, og I kan nemt bruge en hel dag på at udforske parken.

ARoS

ARoS er et af verdens største kunstmuseer, og det ligger lige i centrum af Århus. Her kan I se en af de store samlinger af dansk og international kunst, gå en tur i den smukke kunsthave eller tage en kop kaffe i caféen. Museet har også en række særudstillinger, så der er altid noget nyt at se. ARoS er en hyggelig oplevelse for både store og små, og I kan bruge en hel dag på at udforske museet. Hvis du er interesseret i at vide mere om Århus og hvad byen har at byde på, så kan du på denne side læse meget mere om Århus og dens muligheder.

Der er rig mulighed for at få noget lækkert at spise

Foruden spændende og hyggelige oplevelser, så kan man i Århus også finde mange lækre spisesteder. Her kan man blandt andet finde Restaurant Komfur, der er et hyggeligt spisested i hjertet af Århus.